szombat, október 17, 2009

PopStar Interjú


Penn Badgley, azaz Dan Humphrey eldobja csokornyakkendőjét és a tökéletes életét a The Stepfather c. thriller szerepéért. A barna bőrű Badgley filmje október 16-án, azaz pénteken került az amerikai mozikba. Már láthattunk néhány előzetest az alakításából, ami nem kerülte el figyelmünket, és kötelező megnéznünk a filmet!

Badgley pályafutását a The Young And The Restless c. sorozatban kezdte egy évvel az előtt, hogy szerepelni kezdett volna a What I Like About You-ban, a The Twilight Zone-ban, és a The Mountain-ben, ezek után kapta meg a Gossip Girl egyik főszerepét. A rajongók rögtön beleszerettek Badgley-be, akinek meleg mosolya és karizmatikus személyisége képes betölteni bármilyen helyiséget. A PopStar-nak volt szerencséje Penn-nel beszélgetnie az új filmjéről, a The Stepfather-ről, hamis Twitter-profiljairól, és az rajongóinak küldött üzenetéről.

A Gossip Girl sztárja Michael Hardingot alakítja az 1986-os The Stepfather remake-ben, azaz egy olyan filmben, amitől az ember hátán végig fut a hideg, és a film végére be is kattan. A filmben, Michael Harding a katonai főiskoláról hazatérve boldogan találja otthon családját, édesanyját és új pasiját, David Harris-t (Dylan Walsh). Michael gyanakodni kezd a mostohaapjára, majd a hamarosan ki is derül a titok.

PopStar: Miben más a The Stepfather a többi thrillertől, amit eddig láthattunk?

Penn Badgley: Igazából meglepően sok különbség van a The Stepfather és a többi új thriller, vagy akár a horror filmek között. Először is, ez egy thriller, nem horror. Nem hasonlít a 1987-es verzióra sem. Ez egy egyszerűbb, izgalmas thriller. Nincs tele fordulattal vagy bonyodalommal. Szerintem pont ezért nem azt fogják majd kapni az emberek, amire valójában számítanak, de mindenki kellemesen csalódni fog.

PopStar: Mit gondolsz, mi fogja meglepni a rajongóidat?
Penn Badgley: Az első perctől tudni lehet, ki a gyilkos. Az elején kiderül, az elején meg van magyarázva. Ebből kifolyólag más izgalmat vált ki a nézőből, félelmetes is egyben, amikor arra vársz, mi fog történni. Szerintem ez a legalapvetőbb különbség.

PopStar: Nagyon sok Twitter lapot láttunk a te neveden futva, van hivatalos Twitter-ed?
Penn Badgley: Nem, nincs. Nincs MySpace-m, sem Facebook-om, sem Twitterem. Sajnos azok nem az enyémek. Nem vagyok ellenük, ha az emberik viccből csinálják, de remélem, az emberek nem hiszik el, hogy valóban én lennék. Ha boldoggá teszi őket, akkor oké, de nem én vagyok.

PopStar: Üzenj valamit a rajongóidnak!
Penn Badgley: Köszönetet kellene mondanom minden támogatásért. Úgy értem, ebben a média vezette világban nagyon szükségem van a rajongókra, úgyhogy mindig nagyon hálás vagyok. Szóval, igen, mélyen, szívből jövően köszönöm nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése