vasárnap, március 07, 2010

Újabb Spoilerek (Korbi TV)


Március 08-án (Amerikában) három hónapos szünet után végre visszatér sokak kedvenc sorozata, a Gossip Girl… nem is akárkivel. A Dirty Sexy Money sztárja, William Baldwin is csatlakozott a híres sorozathoz, mint Serena és Erci rég nem látott apja.

A Korbi TV interjút készített a sorozat egyik producerével, Stephanie Savage-dzsel, aki néhány részletet információ elárult William van der Woodsen jelleméről, valamint az évadból hátramaradó tíz izgalmas részről.

Billy Baldwin. Érdekes választás Serena és Eric rég nem látott apjának. Mi alapján döntöttetek mellette?
Stephanie Savage:
Mindenképp egy olyan személyt szerettünk volna a szerepre, aki egy határozott, erős jellemes, és mindamellett egy karizmatikus személy. Ráadásul arra is gondolnunk kellett, hogy Cecily von Ziegesar káprázatosnak írta le avan der Woodsen családot. Ha jobban megnézzük őket, Serena – Eric és Lily – William akkor valóban úgy tűnik, mintha egy család lennének. Ráadásul nagyon szerettük a The Squid and the Whale c. filmben illetve a Dirty Sexy Money-ban is lenyűgöző volt az alakítása.

Milyen karakter lesz? A közönség szeretni vagy utálni fogja?
SS:
Az embereknek mindenképp egy határozott véleménnyel lesznek Williamről. Sok drámát okoz a megjelenése, hiszen kihat a karakterekre. Serena és Eric mindenképp szeretni fogják. Ráadásul itt van még a Rufus-Lily-William szerelmi háromszög is, mert hármuknak van közös előtörténetük.

Rufus és William ismerik egymást?
SS:
Igen.

Ez szórakoztató. Lesz majd visszaemlékezés?
SS:
[nevet] Nem lesz, esetleg a következő évadban.

Történik valami ebben az évben. Serena és Nate…
SS:
Serena és Nate egy pár… jó érzés. Már járt nekik, Blake és Nate között megvan az a bizonyos kémia. Nagyon szórakoztató a kapcsolatuk, ráadásul egyensúlyt teremt a sokkal érzelmesebb Chuck-Blair páros sztorijával, akik együtt próbálják kitalálni a Bart sírjánál látott nő kilétét.

Oh… igen. A rejtélyes hölgy Bart sírjánál. Mindenki azt feltételezi, hogy Chuck anyjáról beszélünk. Tudnál mesélni róla?
SS:
Csak annyit mondhatok, hogy Joshon, a szerkesztőkön és rajtam kívül senki sem tudja.

Érdekes hallani, hogy a következő tíz részben Chucknak és Blairnek fontos történetszála lesz, ráadásul a spoilerből azt hallottunk, hogy szakítanak…
SS:
Nos, ahogy a sorozat visszatér, egy nagyon érzelmes történetszálat fognak kapni (mint ahogy már mondtam), ahol megoldják a rejtélyt. Szerintem közönség szeretni fogja. Nagyon szexi és édes, hogy ott vannak egymásnak, tekintve, hogy egy hosszú úton vannak túl.

Serena és Nate kapcsolata miként fog alakulni?
SS:
A kapcsolatuk még számunkra is nagy munka. Az első részben felfedtük, hogy Serenának és Nate-nek van közös múltja. Ennek köszönhetően lett Serena és Blair kapcsolata olyan ingatag. Valamint azt is megmagyarázza, hogy Serena miért ment bentlakásos iskolába. Amikor visszajött, Nate azt hitte, hogy miatta, de aztán Serena Dannel kezdett el randizni. Sok történetszál van, de most úgy tűnik, hogy elértünk odáig, hogy ők ketten végre együtt legyenek.

Mi a helyzet Dannel és Vanessával? Eddig úgy volt, hogy örökkön örökké barátok lesznek, de az utóbbi időben valami kibontakozóban van…
SS:
Először is túl kell jutniuk azon, hogy Dan végre kimondta, hogy szereti Vanessát. Ez vagy éket ver a kapcsolatukba vagy esetlegesen több is kialakulhat köztük?

Hilary Duff után úgy érzem nyitottak előttetek az ajtók. Számíthatunk még más vendégszereplőkre?
SS:
Az évad hátralevő részében a főszereplőinkre szeretnénk fókuszálni. De természetesen itt lesz majd Billy Baldwin, Sebastian Stan és Wallace Shawn (Cyrus Rose) is visszatér, de ne felejtsük el Michelle-t sem.

Esetleg mesélnél valamit Georina szerepéről?
SS:
Mint ahogy eddig is, most is az évad végén fog feltűnni. Természetesen megtudjuk, hogy hol volt ez alatt az idő alatt, és hogy mit csinált.

Ez akkor azt jelenti, hogy Georgina története a következő évadban is vissza fog köszönni?
SS:
[nevet] Igen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése