hétfő, november 01, 2010

Szépségtippek Leightontól

Szépségtippek Leighton Meestertől

Talán Leighton Meesternek van a legtökéletesebb bőre és legcsábítóbb barna szemei, amik Blair Waldorfként köszöntenek vissza kedvenc sorozatunkban, de meg kell állapítanunk, hogy Leighton egyáltalán nem hasonlít Blairre.

Blair minden, csak nem laza, aki sokkal jobban foglalkozik külsejével, mint Leighton.

"A frizurája mindig be van lőve. Mindig tökéletesek a hullámai... olyan, mintha minden nap fodrászhoz járna." - mondja Leighton.

Meester elsőként a HBO Entourage c. sorozatában tűnt fel, de igazi sikerét az Upper East Side-on játszódó Gossip Girl sorozatnak köszönheti.

A Herben Essences új arcaként megtanult egy-két dolgot, mint például azt, hogy elfogadta, milyen a haja eredeti állapotában (szögegyenes), és hogy, amikor nem dolgozik, minél egyszerűbben viselje.

"Amikor hozzászokik az ember ahhoz, hogy csak sminkben látja magát, és hogy a frizurája mindig tökéletes, elfelejti, milyen a természetes szépsége, és hogy milyen ápolt lehet a haj, hogyha egy kicsit törődünk vele" - árulja el.

Ezen okból kifolyólag, amikor nem dolgozik, egyszerű szépségkezeléseket végez: arctisztítás, egy kis szempillaspirtál, pirosító és néha egy színes rúzs. Ami a haját illeti: Herbal Essences sampont és Tousle Me Softly nevű balzsamot használ - mosás utána néha hajsütővassal hullámokat varázsol frizurájába. Ezek a szépségtippek nagyon könnyen követhetők! És még egy tipp: "Fújd be hajlakkal a pirosítódhoz tartozó ecsetet, és húzd végig a hajadon, hogy ne álljon szét."

Az interjú során Meester egy rózsaszín ajakrúzst visel egy kicsi pirosítóval, és a szeme halványan füstös, barackszínű árnyalattal kiemelve. Sminkje kihangsúlyozza természetes szépségét, kissé játékossá varázsolva a színésznő arcát.

Meester kétségtelenül gyönyörű, de másokra egyáltalán nem jellemző nyugodtságot áraszt. Amikor tavaly kijelentették, hogy a Herbal Essences arca lesz, a rajongók megdöbbentek, hogy Leighton kolléganőjét, Blake Livelyt, aki csodálatos szőke hullámairól ismert, nem kérték fel a kampányhoz.

"Leighton azért tökéletes szónak, mert meg van benne az önbizalom" - mondja Charles Baker Strahan, a Herban Essences sztárfodrásza.

És hogy Leightonnak vannak-e rossz szokásai?
"Soha nem fogja elárulni, ha valami rosszat tennék" - a színésznő válaszol helyette.

Ez igaz. Strahan láthatóan imád együtt dolgozni Meesterrel. Bevallása szerint, teljes együttműködést kíván egy új külső kreálása. Például, ha olyan eseményre készülnek, mint a MTV Movie Awards, Meester különböző stílusú képeket küld neki, majd Strahan megtalálja a legmegfelelőbbet Meesternek. Leighton szerint az a legfontosabb, hogy addig harcoljunk azért, amit nagyon akarunk, ameddig meg nem kapjuk. Legyen az kiemelt dekoltázs, egyenes haj, vagy akármi.

"Majdnem olyan, mintha egy teljesen új személyt kellene létrehozni - mondja Meester. "Szóval, ha egy teljesen újszerű külsőre vágysz, használj természetes színeket - ugyanígy a hajjal. Én gyakran használok feltűnő rúzsokat, begöndörítem a hajam, és így dúsnak látszik."

Most, hogy megtudtuk Leighton szépségápolási szokásait, vajon van-e olyan, amit szégyell a múltjából?
"Hajcsavarók... és túl sok alapozó" - vallja be, majd kitör a nevetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése