hétfő, október 25, 2010

Look Magazine - Ed Westwick

Ed Westwick mindenképp bízhat a szerencséjében. rövid szerepei után (Casualty és Doctors) a Hertforshire-ben született színész megkapta álmai munkáját, nők millióinak szívét elrabló Chuck Bass szerepét.

Manapság, ha Ed nem forgat, nevesebbnél nevesebb partikon tűnik fel különböző A-listás sztárok oldalán. Viszont mindezek ellenére Ednek igenis hiányzik az otthona. Életében csak egyszer volt szerelmes, amely tényleg meghatározta a Jessica Szorral való kapcsolatát?

Look Magazine: Mint ahogy a legtöbb színész, aki elhagyta Londont Los Angelesért, szerencsésnek érzed magad?
Ed Westwick:
Teljes mértékben. Minden nap megcsípem magam, hogy ez valóban igaz, ami persze nagyon jó érzés, mindig fenntartja az érdeklődésem. Vannak dolgok, amiket nem igazán szeretek, de Amerikában nagyon jó életem van, aminek minden percét megpróbálok élvezni.

Look: Könnyű volt megszokni az amerikai életet?
Ed:
Az első reakcióm csak ennyi volt: wow. De most, hogy már kiismerem magam, egy kicsit jobban hiányzik Anglia, főleg amikor focimeccset nézek a haverjaimmal.

Look: Tényleg olyan sok veszekedések vannak a Gossip Girl forgatásán, mint amiket hallunk?
Ed:
Nem. Mi is ugyanolyan fiatalok vagyunk, mint a velünk egy idősek, csakhogy minket a sorozat hozott össze. Az emberek mindig azt keresik, hogy miről lehetne beszélni…

Look: Nem olyan rég (Klaudia – U.S. Open döntője) fényképek készültek arról, hogy megcsókoltad a volt barátnődet, Jessica Szohrt. Most akkor újra együtt vagytok?
Ed:
Nem szeretnék Jessicáról beszélni. Következő kérdést.

Look: Randiznál még egyszer olyan emberrel, akivel együtt dolgozol?
Ed:
Sosem mondom, hogy soha…

Look: A karaktered, Chuck egy igazi nőfaló. Mennyiben hasonlítasz rá ilyen téren?
Ed:
Szeretném azt gondolni, hogy azért távol állok, érzékenyebb vagyok a jellemétől. Ha a lányok beszélgetnek velem, rájönnek, hogy két különböző „személyről” van szó.

Look: Angol vagy amerikai lányok?
Ed:
Hm… talán a brit lányok. Miben különböznek az amerikai lányok a britektől? Talán másképp kell őket meghódítani. A brit lányok, sokkal inkább alkalmazkodnak a kialakult helyzethez. Ezzel ellentétben az amerikai lányok kiakadnak, ha valami nem úgy alakul, mint ahogy azt ők elképzelték. Ott mindennek tökéletesnek kell lennie.

Look: Valamikor régen azt mondtad, hogy eddig csak egyszer voltál szerelmes. Kivel?
Ed:
Az anyukám. Ő az egyetlen nő az életemben. Anyuci kicsi fia vagyok? Teljes mértékben. Nagyon szeretem őt.

Look: Milyen típusú lányok érdekelnek?
Ed:
Akikkel beszélgetni lehet. Nem számít a csinos arc. Egyébként nincsen kifejezett nőideálom. Az, hogy vonzódom egy lányhoz, nem feltétlenül azon múlik a szépségén.

Look: Ki számodra a tökéletes nő?
Ed:
Még sosem találkoztam Scarlett Johanssonnal, de úgy gondolom, hogy egy igazán csodálatos nő lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése