szombat, január 29, 2011

4. évados spoilerek

A sorozat producerei, Stephanie Savage és Josh Safran elárulták, hogy a Blair és Dan közötti barátság megírása nagyon szórakoztató. Az utolsó rész azzal ért véget, hogy újdonsült párosunk közös mozizást tervezett. A producerek elárulták, hogy ez a különös barátság egy teljesen új oldalukról mutatja be a szereplőket.

„Dan és Blair dinamikussága mindig is jelen volt a sorozatban. Míg Serena és Dan az egyik oldalt, addig Blair egy másik nézőpontot képvisel. Lényegében egy érdekes háromszög alakult ki köztük, ami nem egyenlő a szerelmi háromszöggel. Ez leginkább arról szól, hogy Blair és Dan milyen világot képviselnek.”

Savage Chair szakításáról is ejtett egy-két szót: „Úgy gondolom, ez a döntés Chuck és Blair karakterének fejlődését mutatja be, valamint egy olyan helyzetet, amit mindenki látni szeretett volna. Természetesen ott vannak azok a rajongók is, akik mindig is együtt, boldogan akarják őket látni, de szerintem az utolsó momentumot, mindig is a végére kell tartogatni.” – Savage elárulta, hogy a Dairrel kapcsolatos ötlete a rajongók körében igen csak megosztott.

„Hatalmas Chuck és Blair rajongótábor alakult ki az évadok folyamán, akik nem szeretik másokkal látni kedvenceiket. De ott vannak azok is, akik minden közös pillanatukat (például a karácsony előtti utolsó epizódban) szeretik. Én is várom, hogy még több olyan pillanatuk legyen.”

Az egyik legszembetűnőbb barátság azonban mégis Nate és Dan között szövődött. Már többször láthattunk baráti öleléseket, vagy több részen át tartó hecceléseket. Savage szerint: „Chace és Penn remekül összedolgoznak. A sorozat folyamán számtalan olyan epizódjelenetet láthattunk, melynek középpontjában vagy a „bajos csajok”, vagy pedig hatalmi játékok álltak, így néha jó olyan jelenetet látni, amikor két barát mókázik. Ők ketten csak megpróbálják kitalálni, hogy miként maradjanak életben ebben a világban.” – Savage hozzátette, hogy a nézők sokkal több Nate és Chuck jelenetet fognak látni az évad második felében, azt azonban senki se várja, hogy a sorozat triója több időt fog egymással tölteni. – „Chuck még nagyon messze áll attól, hogy Dan barátsága felé nyisson."

Természetesen ott van még a Nate és Blair rajongótábor, de ha azt vesszük, mindenkinek megvannak a kedvencei. Vannak , akik Serenát és Dant újra együtt szeretnék látni, vannak, akik már nem. Ez természetesen újabb vitához vezet Blair és Serena között, ami tulajdonképp a sorozat mozgatórugója.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése