szombat, március 05, 2011

TVLINE interjúja Josh Safrannal

A negyedik évad 17. része mindenki számára meglepő módon ért véget. Lily feladta magát, visszatért az Upper East Side-i apuci William Baldwin személyében, Chuck szörnyű dolgot tudott meg Bart múltjából, Ben búcsút vett Serenától stb… Az i-re pedig akkor került fel az a bizonyos pont, amikor Dan és Blair között elcsattant a csók. Ezzel együtt pedig mindenki sajnálatára hét hétig búcsút vehetünk kedvenc sorozatunktól, DE a TVLINE interjút készített Josh Safrannal, az egyik producerrel, aki sok, érdekes információt osztott meg az elkövetkezendő részekről!

TVLINE Dan és Blair csókja után kijelenthetjük, hogy valamiféle kapcsolat alakul ki kettejük között?
Nem akarok se igent, se nemet mondani. Tudjuk jól, hogy olyan gyorsan tudjuk összeboronálni és elválasztani párjainkat, mint ahogy egy másik sorozat sem. Már az első évad negyedik részétől tudatosan építkezünk, amikor Dan és Blair a folyosón beszélgetnek egymás problémáiról. Szóval szerintünk ez a barátság vagy akármi is legyen, de létezik közöttük. Szóval azt hiszem, mindenképpen lesz Dan és Blair kapcsolatának valamiféle folytatása, és a történetszálnak még van hová fejlődnie…

TVLINE Az elmúlt négy évben már mindenki volt mindenkivel. Miben más a Dan/Blair párosítás?
Mindig is tudtuk, hogy akarjuk őket együtt. Tavaly játszadoztunk ezzel egymás között, de túl korainak éreztük még. Olyan sokáig akartunk várni, amennyire csak lehet, és ez segítette a sztorit is. De most úgy tűnt, hogy elérkezett a pillanat, és mindenki kész elfogadni. A sztori folytatódik, talán váratlanul.

TVLINE Szkeptikusok szerint a Dan/Blair páros csak ideiglenes, ameddig Blair vissza nem tér Chuckhoz. Van arra esély, hogy Dan és Blair ne Chuck miatt menjen szét?
Egy dologra mindannyian figyelünk – és tudom, hogy néhány rajongó nem örül ennek -, mégpedig arra, hogy a szereplőkre élő emberként tekintünk. Néha mi is meglepődünk, hova viszi őket a sors, és milyen ajtók tárulnak ki előttük. Élvezettel kísérjük őket az utazáson, ami tudom, hogy a nézők számára néha idegesítő lehet. De számunkra kielégítő, ha mindennek esélyt adunk, például Blair és Dan között mindig ott volt a szikra. Felnőttek és érettebbé váltak. Chuck és Blair mindig is közel fognak állni egymáshoz a maguk módján, és ez ugyanígy elmondható Danről és Serenáról. De ez nem jelenti azt, hogy nem próbálhatnak ki mást, ami eltér attól, ami a kezdetekben volt.

TVLINE Te Dan/Blair rajongó vagy?
Én az összes szereplő rajongója vagyok. (Nevet.) Komolyan. Mindnyájukat szeretem.

TVLINE De ha együtt látod őket…
Én írtam az első évad negyedik részében azt a jelentet, amikor Dan és Blair a folyosón beszélgetnek, szóval én már a kezdetek óta a rajongójuk vagyok. De természetesen imádom Chuckot és Blairt, valamint Dant és Serenát.

TVLINE Mesélj, miért döntöttetek úgy, hogy az utolsó részt azzal fejezitek be, amivel… hiszen nem volt sem ellökés, és a teljes csókot sem láthattuk.
Hét hétre szünetre megyünk, szóval szerettük volna, ha így fejeződik be ez a rész. Legtöbbször látjuk az egész csókot, ami után a pár valamelyik tagja felteszi a kérdést, hogy „mi volt ez, mit gondoltál?”. Ehelyett mi azt szerettük volna, ha nézők döntik el, valójában mit is jelent ez a csók. „Mennyi ideig fog tartani, mi történik utána?” Lehet, hogy hét hétig folyamatosan csókolózni fognak. (Nevet.)

TVLINE A következő rész közvetlenül a csóktól folytatódik, vagy ugrunk egészen hét hetet?
Nem fog eltelni 7 hét.

TVLINE Akkor még láthatjuk a csókot?
Ezt nem árulom el.

TVLINE Más téma - Ben végleg elbúcsúzott?
Igen.

TVLINE Akkor a Juliet-sztorinak hivatalosan is vége?
Nem egészen. Ahogy láthattátok, Lily feladta magát, ez a szál folytatódni fog az évad végéig, csak egy-két dolog változik meg. Egy szó, mint száz, mindenki megfizet a bűnéért.

TVLINE Ha már erről beszélünk, Chuck miért hisz Russellnek? Nem lehetséges, hogy Russell ismét hazudott és manipulált?
Nézzétek tovább. Arra, amit gondolsz, nem mondhatom, hogy így van, de… van egy tervünk.

TVLINE Chuck miért akart annyira Blairrel lenni, miután robbant a bomba?
Ha Chuckot valamilyen nehéz csapás éri, Blair az egyetlen ember, aki megérti. Vele áll a legközelebbi kapcsolatban. Blairnek gyengült meg, és csak neki árulta el idáig, mit is érez valójában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése