hétfő, február 21, 2011

Spoilerek a van der Woodsen családról

Imádjuk, mikor a TV rajongóival találkozunk, és azt még jobban, mikor ezek a rajongók azon a műsoron dolgoznak, amiért megőrülünk. Épp most beszéltünk Connor Paoloval, aki Eric Van Der Woodsent alakítja a Gossip Girlben, és volt néhány briliáns pszichológiai észrevétele azokról az Upper East Side-i karakterekről, akiket imádunk.

Utána jártunk, miért mondja azt, hogy a Van Der Woodsen család "nagyon ostoba család", melyik karakter "mániákus", és melyik bájos szőke cica imád ténylegesen a "sorozatos szerencsétlenségek helyzeteiben" élni.

Kérdések és válaszok Connor Paoloval, a Gossip Girl Eric Van Der Woodsenével.

Mit gondolsz, mi Damien hátsó szándéka?
Biztosra veszem, hogy Damiennek van néhány terve, hogy átvegye a hatalmat a világ fölött, de ezek közül egyik sem ebben a sorozatban fog megvalósulni. Damien nyilvánvalóan olyan ember, aki tudja, hogy lásson át bizonyos helyzeteket, majd ennek a szituációnak az élére tud kerülni. A Van Der Woodsenek nagyon erősek, és nagyon ostobák is. Olyan helyzetekbe kényszerítik magukat, ahol megzsarolhatják őket, majd ezt megismétlik újra és újra. Szerintem ezt Damien tudja, és ha be tud kerülni ebbe a családba, abból sokat profitálhat. Nyilvánvalóan van valami közte és Serena között, szóval ez kétségkívül mindig ott bujkál a gondolataiban.

Mit gondolsz arról, hogy Serena mindig változik, és állandóan kaotikus helyzetekbe kerül?
Szerintem, ha tényleges személyi változásokat szeretnél tenni csak azért, mert azt hiszed, hogy szükséged van rá, és nem azért, mert valóban ez az amit szeretnél, csak egyszerűen le akarod cserélni az eddigit, vagy úgy gondolod, hogy ez így nem működik, és olyan dolgokat csinálsz, amit a régi éned nem tenne, nem tudom, hogy ez az egész mennyire fog működni nálad.

Nem harcolhatsz örökké a saját impulzusaid ellen, a válasz általában az, hogy gondolkodj el azon, mivel is kezdődtek ezek a sugallatok.

Serena ezt sosem tette meg, valószínűleg most terápiára kéne járnia, vagy legalább egy olyan legjobb barátra lenne szüksége, aki nem ilyen mániákus, mint Blair. Amit rögtön a kezdetekkor, a visszatérésekor kellett volna mondania, hogy „Oké, mindenki utál, szuper. Inkább keresek néhány igazi barátot, nem a régiekkel foglalkozom.”

Elég nyilvánvaló, hogy ő imádja ezt az egészet. Szerintem, ha valaki sorozatos szerencsétlenségek helyzeteiben nő fel, még akkor is, ha egyáltalán nem élvezi, nem tudja hogyan éljen másképp, csak törekedik rá. Két lábon járó bizonyíték erre, hogy Serena akárhányszor talál magának egy jó barátot, az egészet szabotálja, mert kényelmesebben érzi magát, ha a dolgok körülötte zűrzavart alkotnak.

Frusztrált téged valaha is a sorozat valamelyik vad fordulata vagy csavarja?
A sorozatot alapvetően a cselekmény vezérli, és nem a karakterek. Ez néha elég bonyolult tud lenni, mert a szereplők változnak, és a cselekmény kedvéért megtesznek néhány dolgot, amit mondjuk te, a karaktert játszó színész nem feltétlenül tennél meg. Annak ellenére, hogy azzal töltöd az idődet, hogy valami okot, motivációt keress a szereplődnek ehhez a dologhoz, mikor a valóságban ez olyasmi, amire természetedből adódóan valószínűleg nem vállalkoznál.

Lily azon van, hogy elszakadjon az eddigi karekterétől – hogy hat ez a domináns erő a gyerekeire?
Valószínűleg minden hat ránk az anyánkkal kapcsolatban, mert ő egy igen erős jelenség. A tény ellenére, hogy igen bolondos sok értelemben, ő tényleg erős nő – akármit tesz, az nagy hatással van a gyerekeire. Ha ő stresszeli magát, akkor a gyerekei is, mert egy házban élnek.

Mit tudsz nekünk mondani nekünk Jenny Humphrey-ról és Taylor Momsenről?
Jenny még mindig a sorozat tagja. Nem gyulladt fel hirtelen, szóval még mindig készen áll egy visszatérésre. Elég sokáig maradhat még háttérben, sosem lehet tudni.

Persze borzalmasan hiányzik Taylor, ő egy nagyon kedves barátom, szóval próbálok vele annyiszor találkozni, ahányszor csak tudok, és sokszor látogatok el a koncertjeire is, hogy megnézzem az együttesével. Mindig nehéz, ha az, akit szeretsz, nincs a közeledben, de nagyon boldog hogy zenélhet, én meg örülök, hogy boldog.

Azt gondolom, hogy Eric és Jenny kapcsolata elég jelentős volt abból a szempontból, ahogy a dolgokat hagyták. Emlékszem, mikor Eric elmondta Rufusnak, hogy Chuck lefeküdt Jennyvel, és egyes emberek nem értik, mért tenne Eric ilyet Chuckkal, de ez szerintem többszörösen is összezavarta Ericet. Chuck olyasvalaki volt neki, akit már egy ideje közel érzett magához, aki úgy érezte, hogy megérti őt, már korán megnyílt neki, és ez óriási dolog.

Szóval ott volt neki Chuck, az egyetlen barátja, akit igazán szeretett, jobban, mint bárki mást egész életében. Ez elég nehéz volt Ericnek, és ez sok nézőpontját megmutatja a srácnak. Szerintem ha Jenny nem lett volna ott neki, minden erőfeszítés nélkül határolta volna el magát a külvilágtól, mert ez az egész összetörte azt maradék bizalmat, amilye még volt mások iránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése