vasárnap, február 20, 2011

Lehetséges spoilerek a 4. évad fináléjáról

Még mielőtt tovább olvasol, le kell szögeznem, a következő (lehetséges) spoiler nagy hatással lehet a negyedik évad végkimenetelére. Csak akkor olvass tovább, ha tényleg nem zavar, hogy lényeges információkat fogsz megtudni az évad további alakulásával kapcsolatban?
Attól félek, ha a főoldalon posztolom a hírt, tömeghisztéria fog kialakulni, így megelőzve a bajt, a tovább mögött olvashattok az esetleges esküvő híréről.

A Chair fanoknak az utóbbi időszak húzós volt. Nem elég, hogy kedvenceik még most sem alkotnak egy párt, de a pár napja megjelenő kép, amelyen állítólagos információk szerint egy Dair csókot láthatunk, okot adott a félelemre.
[KÉP]

Más információk szerint a képen Blair nem Dannel csókolózik, hanem a New Yorkba látogató Louis Grimaldival (a monacói herceg). A napokban megjelenő képek és információk inkább a második lehetőséget támasztják alá. Erre nagyon jó példa a február 18-án internetre felkerülő forgatási képek, amelyen Blair, Louis és egy ismeretlen nő sétálgatnak (talán Louis anyja?).


A képek láttán egy szemfüles rajongó észrevett valami Blair gyűrűs ujján. [KÉP] Ez a valami pedig nem más, mint egy Harry Winston gyűrű. [KÉP] Talán Blair és Louis viszonya komolyabbra fordul, mint pusztán barátság?

A sorozat egyik producere, Stephanie Savage elárulta, hogy a harmadik évad végén és a negyedik évad elején látott szintén Harry Winston gyűrűt (amit Chuck akart Blairnek adni), még csak a dobozból sem vehették ki, mert annyira értékes volt. Talán a mostani HW gyűrű nincs olyan árban, mint a másik, így történhetett meg az, hogy a forgatáson Leighton gyűrűsujján láthattuk.

Az eljegyzést az is alátámasztja, hogy Louis egészen az évadfináléig marad. Egyes információk szerint ez az évad az esküvőkről fog szólni. Hogy pontosan kik érintettek ebben a témában, azt még nem tudni, de ha reálisan megnézzük a képeket és információkat, másra nem igazán lehet következtetni.

9 megjegyzés:

  1. elég szomorú ami azt illeti :D én még mindig hittem h egyszer Chuckkal vmilyen formában ujra eggyütt lesznek :(

    VálaszTörlés
  2. hú... hát nem tudom.. remélem nem :D én Chair-t akarok xD

    VálaszTörlés
  3. lehet pont emiatt fognak egymásra találni. Chuck megakadályozza az esküvőt :DDDD

    VálaszTörlés
  4. hát nagyon remélem :D térjen észhez és tegye :D

    VálaszTörlés
  5. igen ez a megoldás igen tetszene :D :D

    VálaszTörlés
  6. különben én louis-t is szeretem :) olyan kis aranyos blairrel

    VálaszTörlés
  7. Szerintem ha az esküvő híre igaz , akkor tuti , hogy Chuck valami drámai módon közbe fog avatkozni, elvégre ez nem egy olyan sorozat ahol csak úgy bonyodalommentesen zajlanak az események :)legalábbis ebben reménykedem

    VálaszTörlés
  8. Szerintem esélytelen hogy az évad úgy érjen véget hogy Chuck és Blair nem lesz együtt újra... Vagy hogy Blair más felesége legyen... A forgatókönyvírók tuti tisztában vannak azzal hogy sok Chair rajongó kb megőrülne... :-D :-S

    VálaszTörlés
  9. Sztem ez az évad már nem szól Chair-ről. Chuck most Rainával és Nate-tel lesz elfoglalva. Az esküvőt inkább Dan fogja megakadályozni, mert rájön, hogy szereti Blair-t...
    Én is imádom Chair-t, és azt szeretném, hogy amikor végetér a sorozat, ami még nem most lesz ők legyenek együtt, de nagyon unalmas volt, amikor összejöttek és nem történt velük semmi. Ez a meglátásom. És most Dan és Blair között izzik a levegő. és ez sztem jó.

    VálaszTörlés