szombat, december 19, 2009

TV Guide Interjú


A TV Guide készített egy interjút kedvenc sorozatunk producerével, Josh Schwartz-cal, aki érdekes információkat árult el a sorozat alakulásával kapcsolatban.

TV Guide: Mit tervezel az évad második felében?
Josh:
Először láthatjuk Chuck igazán érzelmes oldalán. Másrészt, Chuck és Jenny történetszála kap majd nagyobb szerepet az évad további részében.

TV Guide: Jenny és Eric az utolsó részben tűzszünetet kötöttek. Meddig fog tartani?
Josh:
Jenny és Eric valóban megbékéltek egymással az utolsó rész alatt, de Jenny gondjai még csak most kezdődnek. Ő még mindig egy tinédzser, annak ellenére, hogy olyan emberek között nő fel, meg olyan világba kerül, amit mindig is szeretett volna, rájön, hogy nem olyan felnőtt, mint ahogy azt gondolta.

TV Guide: Úgy tűnik, Blair és Chuck kapcsolata zökkenőmentes…
Josh:
Igen… de ott volt a végén az a pillanat, amikor Chuck meglátta azt a rejtélyes nőt az apja sírjánál. Ez mindenképp egy nagy dolog része le. Vissza akarjuk hozni Chuckot az élvonalba. Így majd azt is megtudhatjátok, hogy ki is az a nő.

TV Guide: Serena ebben az évadban nem találja saját magát. Egyik férfitól a másikhoz csapódik…
Josh:
Megpróbálja megtalálni az apját, de nem sikerül neki. Ezekkel a kapcsolatokkal próbálja pótolni a hiányát.

TV Guide: Képes lesz majd újra megtalálni önmagát?
Josh:
Ez egy hosszú utazás számára ebben az évadban. Megérti, hogy miért csinálja ezeket a dolgokat és megpróbálja újra egyenesbe hozni az életét.

TV Guide: Fogunk találkozni ebben az évadban Mr. van der Woodsennel?
Josh:
Mindenképp tovább fogjuk vizsgálni Serena apja iránti törekvését. Újra felbukkant Lily életében, és sok problémát okozott Hálaadáskor és Karácsonykor.

TV Guide: Miért döntöttetek úgy, hogy folytatjátok a Dan – Vanessa kapcsolatot. Bonyolulttá is válhat a barátságuk…
Josh:
Sokéig barátok voltak. Vanessa sokáig szerelmes volt Danbe, aki csak most jött rá, hogy valóban érez iránta valamit. A kérdés már csak az, hogy az érzelmeik ellenére barátok lehetnek. Erre a kérdésre keresünk választ. Szeretem őket együtt. Azt gondolom, elfogadhatjuk őket, hogy felfedezik a barátságuk bonyodalmait.

TV Guide: Sok ellentmondás volt a szerelmi hármassal kapcsolatban (Vanessa – Dan – Olivia). Mégsem volt olyan őrült, mint amilyen nagy problémát csináltak belőle az emberek.
Josh:
Minket is meglepett, hogy ennyi ellentmondás keletkezett, mint anno. Legfőképp az első epizódra gondolok, mégsem volt olyan felháborító, hogy sokkolja a világot. Nekem nagyon tetszett, mert természetes volt, valamint nagy érzelmi hatása volt a karaktereket tekintve. Tetszett, ahogy az írók megírták ezt a jelenetet.

TV Guide: Esetleg tudsz olyan történetszálat, amely nagy bonyodalmat fog okozni?
Josh:
Csak tartsátok szemmel kicsi Jenny Humphreyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése