hétfő, július 19, 2010

Esquire Magazine


Teljesen hétköznapi és megerőltetés nélkül is dögös, a manhattani Upper East Side-iaknak mélyen, elzárva van egy nemtörődöm stílusuk. Ki lenne jobb, mint a kedélyes Chace Crawford, a darazsak királya a barátnőink kedvenc sorozatában, a Gossip Girlben, aki jobban tudja, hogyan kell ezt csinálni?

Talán nem hallottatok még a Gossip Girlről, de valószínű, hogy a barátnőitek mindent tudnak róla. Ez egy amerikai televíziós sorozat, amely egy pár jól öltözött Upper East Side-i bajairól, vajúdásairól szól, akiknek életében jelen van minden, a szextől, a drogoktól kezdve egészen a zsarolásig és a rablásig.

Ez persze mind méregdrága ruhában és luxuslakásokban zajlik. Oh, és persze, minden szereplő, legyen lány vagy fiú, különösen jól néz ki.

Nate Archialdot – a sorozat fullánkos természetű középiskolása, majd egyetemistája, aki két csodálatos örökösnő közül nem tud választani – a tagadhatatlanul jóképű Chace Crawford alakítja. Ezt a huszonöt éves texasi színészt utálnunk kellene: nem is olyan rég Londonban járt, és a női rajongói letarolták, amint egy szórakozóhelyről távozott; a frufruját minden tinédzser fiú felül akarja múlni (ha frizuráról van szó, akkor az ellenfél mindenképpen RPattz); első sorból nézheti a divatbemutatókat; és megdöngette párszor (vagyis csak úgy tett) gyönyörű kolléganőjét, Blake Lively-t.

Megpróbáltuk, ami tőlünk tellett, de az Esquire képtelen volt még jobban elcsúfítani a cikk kedvéért készült fotókon, és bár kellemetlenül éreztünk magunkat az interjú közben, Crawford ugyanolyan vonzó, szellemes és kellemes megjelenésű maradt. Azt is elárulta, hogy az Esquire az első férfimagazin, amiben szerepel: „A sorozat sikere miatt, sokkal jobban figyelek az öltözködésemre, és sokat is fejlődött a divathoz való érzékem. És az Esquire segített nekem ebben.” – árulta el.

Bár a sorozat első két évadában az általa megformált karakter iskolai egyenruhát hord, amelyet a sorozat stylistja, Eric Daman választott ki, Crawford megtalálta a hozzá illő márkákat. „Szeretem Ralp Lauren Rugby kollekcióját, John Varvatost – nagyon ütős – Diesel-farmerokat, és szívesen felveszek egy fekete, egygombos Dolce & Gabbana öltönyt. És nagyon szeretem az órákat.” A fotózás kedvéért egy feltűnő Panerai órát visel, a sorozatban pedig egy IWC Big Pilotot. „Legközelebb egy Audemars Piguet-et szeretnék.”

Ha hírességekkel beszélgetünk, mindig azt mondják, mennyire jól érzik magukat Londonban, Chace viszont még a helyeket is tanulmányozta és meg is jegyezte. „Általában a Dorchesterben vagy a Soho Hotelben szállok meg, és a kedvenc éttermem Mayfairben van, a Punch Bowl (Guy Ritchie társtulajdonos). És valahol ott van a Troubadour is. Ott láttam a The Killerst hatalmas bulit csapni. Durva, izzasztó és nagyszerű volt.

Sajnos Crawford szereti az italt és az ivástól hirtelen „szakértővé” válik: egy kicsi Macallan 15; pár kupica Don Eduardo tequila; vagy egy Ketal One szódával, amikor „tisztán akar inni.” Úgy tűnt, mintha többet ivott volna a fotózás előtti este, pityókásan festett, amint kifelé tartott a londoni Mahiki bárból, majd egy csapat, elszánt szőke lánnyal beszállt egy kocsiba. Mohó próbálkozásnak tűnt, hogy egyetlen este után annyi lány közösen száll be Chace-szel egy autóba. „Őszintén, az igazság az - magyarázza Crawford -, hogy csak összefutottam egy italra a húgom egyik barátjával, és ahogy indulni készültünk, a többi lány egyszerűen jött utánunk, és beszálltak a taxiba. Eléggé kínos lett volna őket úgymond kidobni, mivel voltak ott fotósok is, és ahogy elfordultunk a sarkon, udvariasan megkértem őket, hogy szálljanak ki.

A színész azért látogatott városunkba, hogy promotálja a Gossip Girl sikere óta első mozifilmjét. A mozit Joel Schumacher rendezte (Szent Elmo tüze, Összeomlás). A Twelve c. film egy sötét sztorit mutat be, egy új ’közkedvelt’ drogról, ami fokozatosan beszivárog minden menő partiba. Crawford, aki együtt dolgozott 50 Centtel, a Less Than Zero c. filmhez hasonlítja a Twelve-t. Alacsony költségvetésű, az egész forgatás csupán 23 napig tartott, Crawfordnak le kellett adnia pár kilót, hogy eljátszhassa a tanult drogdílert, akinek életében egy tragikus fordulat történik.

Saját élete pedig mindeközben remek fordulatoknak örvendezhet – kivéve a nem is olyan régi texasi letartóztatását - a rendőrség marihuánát talált a kocsijában. Egyébként a legnehezebb dolog, amivel szembe kell néznie, az a jóképűségének elviselhetetlen súlya – amiről azt állítja, hogy nem rég jött rá. „Néhány barátom mostanában sokat viccelődik, amikor velük és a barátnőikkel töltöm az időm. Olyan képet vágnak, ami azt mondja: ’Chace, meg ne próbáld.’ Nincs okuk nem bízni bennem, de akkor is, mindig rám néznek.” Igen, mi is ismerjük az érzést – nagyon durva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése