hétfő, január 18, 2010

Esquire Magazine Interjú


Kiderült, hogy egy manhattani előkelőséget könnyű játszani. Legalábbis Blake Livelynak.
A szőke szépség, aki a gazdag Serena van der Woodsent alakítja a sikeres Gossip Girl sorozatban, azt mondja, egyszerű ebbe a szerepbe bújnia.
„Nagyon könnyen Serenára hangolódnom. Serena öltözködési stílusa meglehetősen hasonlít az enyémhez. New Yorkban élek, New Yorkban forgatok.” – meséli az Esquire magazin februári számában. Komfort zónában vagyok.”
Mostanában viszont Lively próbálja hátrahagyni ezt a komfort zónát.
A következő mozifilmjében, a ’The Town’-ban, amelyben Ben Affleckkel dolgozott együtt, Lively egy szegény nőt játszik, akit megerőszakolnak.
„Őrület volt.” – meséli Lively a magazinnak. A színésznő beszámolt a filmbeli románcáról is.
„Ebben a filmben szexelnem kell, és ez a helyzet sosem kényelmes.” – meséli. „Azt gondolod, hogy ’Ó, hát ez nagyon gáz lesz.’ De ennek a jelenetnek nem izgatónak kell lennie, hanem tragikusnak… elég sokat sírok benne.”
A következő szerepe ismét távol áll Serena Upper East Side-i világától. 2011-ben Lively Ryan Reynolds mellett fog szerepelni a ’Green Lantern’ (Zöld lámpás) c. szuperhős filmben.
A huszonkét éves színésznő azt is elmesélte a magazinnak, hogy megpróbál bízni az ösztöneiben, amikor munkát kell választania.
„Ez olyan, amikor tesztkérdéseket csinálsz.” – mondja Lively. „Válaszd az első megérzésed. Mindig megbizonyosodik, hogy az első választásod a helyes… végtére is ez egy mozi. Nem olyan, mintha orvos lennék.”
A ’Green Lantern’ forgatása márciusban kezdődik, és talán 2011 júniusában már moziba is kerül, a ’The Town’ pedig szeptember 10-től látható a mozikban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése