hétfő, május 17, 2010

AlloCine Interjú


A francia ’AlloCine’ készített nemrégiben egy interjút Chace Crawforddal, azaz a sorozat szépfiújával, Nate Archibalddal. A magazinnak mesélt a második, a harmadik évadról, valamint az egész sorozat fejlődéséről.

A második évad most indult el Franciaországban. Milyen emlékeid vannak? Mit tudsz elmesélni nekünk?
Az évad elején Nate-nek egy idősebb nővel van viszonya. Elég mókás volt (nevet)! Komolyan, a második évad eleje Hamptonban játszódik, az Upper East Side-iak kedvenc nyaralóhelyén. Nagyon gyönyörű volt, egy hetet forgattunk ott, aminek nagyon örültünk. A hamptoni nyaralás új aspektusból mutatja be a szereplők életét.

Nate-nek a politikai problémákkal kell megküzdenie…
Nagyon tetszett az, ahogyan ezt bemutattuk. Nate nyomás alatt van, és a szeretője is pénz ad neki. Ezért, és a családi gondok miatt nagyon jó volt eljátszani azt a szerepet. Ezenkívül még a befolyásos nagyapja is próbára teszi.

Két évvel ezelőtt, az első interjú során, azt mondtad, Nate sokkal manipulatívabb lesz. Tetszik az, ahogyan valójában történtek az események?
Igen, főleg a harmadik évad… de megértem azt, hogy egy olyan sorozatnak, mint a Gossip Girlnek, dinamikusnak kell lennie, érdekes karakterekre van szükség, mindegyiknek megvan a maga szerepe minden szituációban. Nate-nak az évadok során egyre több feladata van, egyre fordulatosabb kalandokban vesz részt.

Mit tartogat Nate-nek még a sorozat?


Ez jó kérdés! (nevet) Nem tudom. Fogalmam sincs, hogy a sorozat írói mit terveznek vele. A ti találgatásaitok körülbelül olyan jók, mint az enyémek.

Ha végiggondolod, mi történt a harmadik évadban, és összegzed a szakításokat, az egymásra találásokat, a megcsalásokat… nem gondolod, hogy őrület?
De, az, abszolút! (nevet) Ez semmi más, csak az igazság! Pontosan ilyen a sorozat. De nyilvánvalóan, ha elkezdünk analizálni, elég őrület az egész. Nate együtt volt már Blairrel, Serenával, Jennyvel, Vanessával… és más nőkkel is! Most jöttem rá, hogy a sorozat összes jó nőével randizott már! (nevet) Ez nagyon vicces!

Egy olyan sorozatnak, mint a Gossip Girlnek a legnagyobb veszély az évad vége jelenti? Mindig újítani kell valamit.
Nagyon nehéz egy sorozatot érdekesnek, izgalmasnak, újnak feltüntetni. Egyik nap úgyis véget ér a sorozat… A középsuliból egyetemre történő átváltás nagyon jó ötlet volt az íróktól, véleményem szerint. Sokkal felnőttesebben, érettebben viselkednek a szereplők. Alig várom, hogy megtudjam, mit hoz a negyedik évad.


Két évvel ezelőtt rájöttél, mivel jár a hírnév, mik a hátrányok és az előnyök. Ma mit gondolsz erről az egész cirkuszról?
Pontosan azt, aminek nevezed: cirkusz. (nevet) Igazán érdekes ebben élni. Legalább mondhatom azt, hogy nagyon sok mindent megtanultam az elmúlt két évben. Nagyon hamar hozzászoktam, felnőttem, és szívósabb lettem. Most egyedül élek egy csodálatos városban, New Yorkban. A sorozat ’visszatükrözi’ a hírességek életét, ami elég ironikus, mivel így visszatükrözi a színészek, azaz a mi életünket. Ezért is vagyok tisztában azzal, miért ennyire népszerű a Gossip Girl.

Mik a kedvenc sorozataid?

Jó kérdés! A hivatal (The Office), A hős alakulat (The Pacific), ami most kezdődött el az HBO-n, és a Family Guy (amerikai rajzfilmsorozat)



Te adtad az egyik szereplőnek a hangod!

Igen, már az előtt szerettem volna, mielőtt felkértek a feladatra. Egy börtöntölteléket kellett eljátszanom, aki flörtölni kezd Meggel.


És van olyan sorozat, amiben szívesen szerepelnél?

Igen, a ’The Office’ lenne az.

Szerinted van esélyed, hogy felkérjenek az írók egy szerepre?
Igen, a negyedik évadra kellene! (nevet) Na jó, nem. Az írók Los Angelesben vannak, mi New Yorkban, ez megnehezíti a dolgokat.


Ebben az esetben, hátrahagynád a szereplést, hogy írhass?
Ha megírhatnék egy teljes epizódot, hasonlítana a Kockázatos üzlet c. filmhez. Tök jó lenne! Alsógatyámban táncolnék… (nevet)

A Gossip Girl évadzáró részei közül melyik a kedvenced?

A harmadik évadzárót mondanám! Nemcsak az én karakterem, hanem a sorozat miatt is.

Említetted a Kockázatos üzlet c. filmet, lenne más film is, ami eszedbe jutna?
A Bilincs és mosoly apám egyik kedvenc filmje, de eszembe jut még a Tiszta románc, a Keresztapa-trilógia, valamint Martin Scorsese és Stanley Kubrick filmjei. Szeretem David Finchert, Steven Spielberget, Darren Aronoskyt és Quentin Tarantinot is. Óriási lenne velük együtt dolgozni.

SPOILERS

A harmadik évadban Nate és Serena boldog párt alkotnak, de azért ez mégiscsak a Gossip Girl-sorozat…
Igen, értem, mire akarsz kilyukadni, ez a páros sem tart örökké. (nevet)

Az évad végén nagy durranás lesz közöttük?
Igen, eltaláltad. Konfliktus lesz a levegőben. De nem mondhatok semmit, meg kell nézned az epizódokat! (nevet)

Jenny a konfliktus okozója?
Ismét kitaláltad. Minden a két szőke miatt történik! (nevet)

Mit árulhatsz el az évadzáróról? Ha van valami, amit elmondhatsz nekünk, amit még nem tudunk…
Nem tudom, elmondhatom-e. Tudod, nem lehet csak úgy elárulni ezeket a dolgokat, titokban kell tartanunk. A forgatások le voltak zárba, a forgatókönyvet kinyomtatták, hogy ne lehessen lemásolni. Néhány jelenetet teljes titoktartásban forgattunk le. A vége nagyon érdekes. Mindenkinek várnia kell, sajnálom, hogy nem árulhatom el, de annyit tudnia kell mindenkinek, hogy nagyon jó lesz!

Jenny a tettei miatt nem tér vissza a következő évad elején?
Igen, valami történik Jennyvel. De Taylor Momsen csak szünetre megy, mindenképpen vissza fog térni a negyedik évadban. Csak két hónapra megy el, így egyeztek meg a producerek.

Akkor nem lesz állandó szereplő?
Nem, nem, ha visszajön, akkor ismét állandó lesz.


Mi a kedvenc epizódod?
Még egy jó kérdés… Az alapján, hogy miben volt jó szerepelni, vagy melyiket szeretem jobban nézni?


Mindkettő!

Őszintén szólva, nem is láttam minden epizódot. (nevet) Viszont különösen szeretem azt a részt, amikor a harmadik évadban Serena autóbalesetet szenved, és a vége is jó az epizódnak. A rendező nagyon jó volt, a Trippel való jeleneteket vicces volt eljátszani. Ezenkívül különösen tetszett, amikor az epizód legelején megtörténik a baleset, majd visszamegyünk az időbe. Gyönyörűek voltak a képek. Jó volt veszekedni és verekedni Trippel. Visszagondolva, jók azok a részek is, amikor Dan és Serena közös jeleneteinél én játszom a „guru” szerepét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése