kedd, május 18, 2010

Évadzáró (leleplező) Interjú


Még mielőtt bármit is tovább olvasnál, figyelmeztetlek, hogy ez cikk csakis olyan információkat tartalmaz számodra, amelyeket NAGYON-NAGYON SPOILEREKESEK. Ha még nem láttad az évadzárót, NE OLVASS TOVÁBB! Csakis saját felelősségre, én szóltam…

Újabb évad éved ért véget, újabb rejtélynek jártunk utána. Georgina váratlan bébi bummja választ adott arra a kérdésre, hogy miért is tért vissza. Ráadásul, hogy Dan az apa, sok meglepetést fog még okozni. De, hogy tovább sokkoljuk a kedélyeket: Chuckot lelőtték, Dan még mindig szerelmes Serenába, Jennyt pedig száműzték… nos, az senkit sem érdekel, hová…

A sokkoló évadzáró rész után, a sorozat egyik producere, Stephanie Savage érdekes információkat árult el. Ha jól figyeltek, akár még válaszokat is kaphattok az utolsó részben megfogalmazódott kérdéseitekre.

AUSIELLO: Taylor könnyei valódiak voltak?
STEPHANIE SAVAGE:
Bár azon a napon nem voltam ott, amikor ezt a jelenetet forgatták, minden kétséget kizáróan Taylor könnyei voltak. Egy olyan smink, mint ami Jennynek volt, valódi sírás nélkül nem maszatolódna szét ennyire.

Mennyi ideig lesz távol Jenny?
SAVAGE:
Erre a kérdésre inkább nem válaszolnék.

Amikor visszajön, már egy másik Jennyt láthatunk?
SAVAGE:
Igen. Jennyvel sok dolog történt az évadzáróban, amelyek nagy hatással lesznek az életére.

Megnyugodhatunk, ha azt mondjuk, Chuck és Blair kapcsolata még közel sem ért véget?
SAVAGAGE:
Ez így van…

Hogy fog neki megbocsátani azért, hogy lefeküdt Jennyvel?
SAVAGE:
Chuck lelövése jelentős lépés lesz a kapcsolatukban, amely teret ad nekik. Ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolatuk rendbe jön, de sokkal emberségesebbek lesznek egymáshoz. Blair nem fog neki azonnal megbocsátani. De az események nagy jelentőséggel bírnak, így átértékeli a dolgokat.

Szóval, amit Chuck Jennyvel művelt, az helyrehozhatatlan?
SAVAGE:
Chuckról és Blairről beszélünk. Az ő kapcsolatuk mindig is egy vad utazás volt, és persze az is lesz. Az egymás iránt érzett szerelmük nagyon erős. Együtt még sok hihetetlen akadállyal fognak találkozni, így itt a kérdés nem az, hogy mennyire szeretik egymást. Hanem az, hogy mennyire erős a kapcsolatuk, hogy ezt végig csinálják.

Mint ahogy azt már tudjuk, Ed Westwick is ott lesz a párizsi forgatásokon Blake-kel és Leightonnal. Ez azt jelenti, hogy Chuck golyóálló mellényt viselt?
SAVAGE:
Ezen a nyáron Ed mindenképp velünk fog forgatni Párizsban. Csak ennyit erősíthetek meg. A visszaemlékezés lehetősége sincs kizárva... de már szellemekkel is találkozhattunk az évad folyamán.

Beszéljünk a baba bombáról. Mindig is a te ötleted volt, hogy Georgina terhesen jöjjön vissza?
SAVAGE:
Igen. Amikor Georgina elhagyta a várost, rájöttem, hogy jól is kijöhetünk a dolgokból. Amikor Michelle elment, tettem neki egy gesztust. A kezemmel elmutogattam, hogy lesz minek örülnie, amikor visszatér a sorozatba.

Mivel a Mercy második évadát nem rendelték be, ez azt jelenti, hogy több Georginát kapunk?
SAVAGE:
Nyilvánvalóan nőttek a lehetőségek. Mi is csak pár napja tudjuk, így most azt kell kitalálnunk, hogy milyen hatása lesz a terveinkre. Michelle-t és Georginát is nagyon szeretjük, és nagyon örülnénk annak, ha több időt töltetének velünk.

Georgina sokkoló meglepetése előtt, Dan azt tervezte, hogy Serena után megy Párizsba. Szóval akkor Serena és Dan szerelmi története…
SAVAGE:
…, újra napirendi szintre került.

4 megjegyzés:

  1. ez halál izgi:D nekema lényeg h Chunk és Blair kibéküljön

    VálaszTörlés
  2. remélem Dan és Serena újra összejön!

    VálaszTörlés
  3. Én is Csak Chucknak és Blairnek szúrkolok, és Jennyit utálom...

    VálaszTörlés