szombat, augusztus 07, 2010

4. évados spoilerek


Már csak pár hét van hátra szeptember 13-ig, azaz Gossip Girl premierjéig. A producerek elkezdtek csevegni az új szezonról és a várva várt párizsi epizódról is. Többek között azokat a helyszíneket felfedték, ahol forgattak: Musée D'Orsay, az Eiffel-torony, Gare du Nord és az Avenue Montaigne. Nos, akkor lássuk, milyen infókkal látott el minket Stephanie Savage és Josh Schwartz.

Ha minden igaz, akkor a sorozat soron következő évadában egy mindenki által ismert, hatalmas hírnévvel rendelkező énekesnő kaphat cameo szerepet. – „Nem csak világhírű számát fogja előadni, a karaktereinkkel is kapcsolata lesz” – mesélte Savage. Vajon ki lehet az a hatalmas zenei ikon? Talán Madonna? Egy biztos, a hetedik részben (amit majd csak novemberben láthatunk) kiderül.

A hír igaz, az első részekben Dan valóvan Georgina babájával láthatjuk. De vajon a gyerek valóban Dané? Savage ennek a kérdésnek a megválaszolásában már nem olyan segítőkész. – „Georgina babája, mindenképp Georináé. Minden ki fog derülni, amint az epizódok is kibontakoznak.” – Ami a tinédzser gyerekszálat illeti, Savage-nek ezzel is volt ellenvetése. – „Georgina valóban tinédzser? Talán halhatatlan. De az is lehet, hogy 200 éves” – a történetszál a sok-sok nevetés és dráma egyensúlya lesz. – „Sok vicces dolog történik, ha fiatal emberek megpróbálnak kezelni egy váratlan helyzetet. Persze ezzel együtt láthatjuk a komoly, mélyreható érzelmeket is.”

Taylor Momsen Jenny Humphrey-ja biztos, hogy visszatér. – „Mindenképp háttérben akartuk hagyni, hogy hová is ment. Az előző évad végén drámaian ért véget a sorsa. Viszont már alig várjuk, hogy a karaktere ismét feszültségeket okozzon. Azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan melyik epizódban, de az évad első felében (Klaudia – egy évad általában 24 részből áll, vagyis Jenny visszatérése az 12 epizód valamelyikében várható) már láthatjuk.

Chuck epizódzáróban történt lövése: „Ha jobban megfigyeljük, akkor láthatjuk, hogy bottal jár. A lövés után nem a legjobb egészségügyi ellátást kapta.”

Sajnáljuk, de Carla Brunit nem láthatjuk majd a párizsi részekben. Sőt, Woody Allen sem fog feltűnni (ugyanis, amikor a stáb Párizsban volt, Woody Allen is akkor forgatott). „Nagyon reméltük, hogy összefutunk velük, hogy összehozhassunk egy véletlen felvételt, miközben Serena és Woody átsétálnak az út másik oldalára, de sajnos ez nem jött össze.”

Mi a helyzet Dannel és Vanessával? Nos, Vanessa mindenképp visszajön Haitiről és részese lesz Dan történetszálának.

Savage azt is megeresítette, hogy a sorozat egyik epizódja a Vogue Fashion’s Night Out-hoz fog kapcsolódni, ahogy Diane von Fürstenberg is cameozni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése