szerda, szeptember 09, 2009

Mindenki Blake Livelyról beszél!


A Gossip Girlben való főszerepnek, egy új filmnek és egy komoly kapcsolatnak köszönhetően, ő Hollywood legújabb üdvöskéje. Még egy dolog: tudjátok, hogy szeretitek.

Blake Lively éhezik. Éppen becsúszik egy West Village-i (New York) lenyűgöző étterembe és a fejét azonnal az étlap felé veszi. „Együnk valamit – mondja, majd hozzáteszi – általában három adagot rendelek egy ültömben.” És nem viccel. Két kenyérkosár, két előétel, két adag tészta, majd három desszert, és eldönti, hogy ennyi étel elég… kezdetnek.

Persze megvan az oka Blake hatalmas étvágyának: az egyik leghíresebb sorozat, a Gossip Girl egyik felfedezettjeként az utolsó pár hónapban tizennyolc órát dolgozott. Ráadásul hamarosan megjelenik a Négyen egy gatyában 2., amelyben egy főiskolai hallgatót alakít, sőt, édesanyja halálával is meg kell küzdenie. Nem hiába ő az új Hollywood-i sztárjelölt, (farmer, egy szexi bőrdzseki és egy topán van rajta) mégsem viselkedik így. „Nem élek drogokon, mondjuk nem alszom túl sokat” – majd hatalmas nevetésben tör ki.


A középiskolai élményei (Kalifornáiban érettségizett) elég távol álltak karakterének (Serena van der Woodsen) kiváltságos életétől. Amíg Serena van der Woodsen pezsgőt kortyolgatva, divatos ruhákban tölti az idejét a Palace Hotelben, addig Blake (21) törekedett. „Osztályelnök voltam egy versenyképes kórusnak és hat más klubnak” – meséli. Ezen kívül még egy bulldogjelmezt is viselt, így drukkolt pár focimeccsen. Ez az állandó aktivitása segítette abban, hogy színészként ismert legyen. Az első szerepét bátyjának (szintén színész) köszönhetően kapta meg a Négyen egy gatyában c. filmben, aki úgy gondolta, húga élvezni fogja a színészkedést, ezért megkérte ügynökét, hogy küldje el húgát pár meghallgatásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése