csütörtök, szeptember 10, 2009

Videó Interjúk - Spoileresek!!!


Sok-sok érdekes információt megtudhatunk a nemrég megjelent 11 db videóból. Ha esetleg valaki nem értene valamit, ne aggódjon, itt a fordítás!
Egy dologban az összes szereplő egyet ért. Az új (harmadik) évad teljesen más lesz, mint az első kettő. Főszereplőink nagy része elballagott a középiskolából és az egyetemeket folytatják a tanulmányaikat.

Serena:
Blake Lively elmondása szerint sok új történetszál lesz a szeptember 14-én adásba kerülő 3. évadban. A 2. évad azzal ért véget, hogy Carter megtalálja Serena apját. Nos, a nyár folyamán Serena Carterrel megtalálják Európában Kieth van der Woodsent. Azzal, hogy Carter megtalálta Serena apját, S egy teljesen új oldalát fogja felfedezni Carternek, aki mellesleg egy rosszfiú.
Serena az évadra megváltozik, egy új végre vad oldalát láthatjuk (Klaudia – már nem ártott a változtatás)

Dan:
Dan azok között szerencsések között volt, akiket Jessica Szohr faggatott a 3. évaddal kapcsoltban. Dan valamint a Humphrey család életében nagy változás fog bekövetkezni. Kezdve azzal, hogy a nyarat a The Hamptonsban töltik, van der Woodsen-ék ’vidéki’ házában.
Többé már nem fogja betölteni a Lonely Boy szerepét. Jessica utána a Derena vonalról faggatta. A nyilatkozatából kiderül, hogy azzal, hogy testvérekké váltak, már nem szerelmesek egymásba. Zárásként Jess megkérdezi, hogy mi volt a legőrültebb helyzete a rajongókkal, mire csak annyit felel, hogy egyszer együtt sétált Blake-kel, Connorral és Taylorral és a semmiből feltűntek a paparazzik, így a biztonsági embereknek kellett beavatkozni.

Blair:
jessica következő alanya Leighton Meester volt. Legfőképp Chair kapcsolatára volt kíváncsi. Leighton megerősítette, amit már elég sokan tudtunk, hogy Chuck és Blair kapcsolata nem lesz zökkenőmentes, sőt nem is igazán mondhatjuk átlagosnak. Blair életében nagy változás fog történni, mert az NYU-ra megy. Összebarátkozik Vanessával, egy teljesen más élet veszi kezdetét.
Jessica ezután a nyári élményeiről faggatta. Így szóba került a The Roommate, ami egy dráma, valamint a Date Night, aminek a forgatása vicces volt. Végül pedig a lemezéről faggatta, ami majd ősszel kerül a boltokba. Kiderült, hogy volt, amikor több órát a stúdióban töltött, hogy felvegyék a számokat, de egyáltalán nem volt megterhelő. Az interjú végén kiderül, hogy Jessica már hallotta Leighton lemezét.

Jenny:
Taylor elárulta, hogy ez az évad Jenny számára nagyon fordulatos lesz. A nyár folyamán a The Pretty Reckless-szel túrnézott. Jenny sokat fog változni az évad folyamán. Minden évadban változtak a karakterek. Azzal, hogy Blair őt jelölte ki királynőnek, hatalmat kapott, de közel sem lesz olyan, mint Blair. Továbbá Taylor is megemlíti, hogy a Humphreyk a nyarat a The Hamptonsban töltötték, ez egy teljesen új élet lesz, ami közel áll az Upper East Side-hoz.

Connor:
A van der Woodsen család egyelőre egyetlen jelenlévő férfi tagja is nyilatkozott a nagy Humphrey – van der Woodsen egyesülésről. Új család lesz. A második évadban Chuck lett család része, most pedig Jenny és Dan. Connor szerint Eric egy csendes fiú, aki mégis vicces eljátszani.

Scott:
A sorozat új szereplője, Chris Riggi, aki Rufus és Lily közös fiát alakítja, szintén mesélt érdekességeket. Újdonsült családja tárt karokkal fogadja, viszont Scott egy igen bonyolult személyiség. Számára ez egy utazás. Gyakran a háttérben van, csendes. Nem New York-ból jött, ami látszik rajta.

Rufus:
Rufus a tipikus családcentrikus karakter. Újdonsült családjával is rengeteget törődik. Viszont ebben az évadban Rufusról is kiderül egy-két dolog. A múltját jobban megismerhetjük, ahonnan érdekes titkokat tudhatunk meg. (Klaudia – ajjaj Rufus, vajon mit csinálhattál). Ebben az évadban a lehetőségek is megnyílnak kedvenc rock ’n’ roll apukánk előtt.

Vanessa:
Jessica szerint a sorozat teljesen más vonalat fog követni. Mint ahogy a legtöbb szereplő élete, úgy a Vanessáé is megváltozik. Felvették az NYU-ra. Most majd kiderül, hogy miként fog teljesíteni, iskola és munka mellett. Blairrel barátnők lesznek, de rajta kívül még sok új barátra és ismerősre fog szert tenni. Elárulta, hogy Chuck Bass a kedvenc karaktere, mert egy rosszfiú. Jessica szerint Dan is sokat fog változni az évad folyamán, szóval érdemes lesz rá is figyelni. Véleménye szerint, karaktere, Vanessa egy vicces, cool egyéniség, aki Brooklynból jött, így teljesen már mint az UES-iak.

Nate:
Nate életében talán a család a legfontosabb. Nyáron Vanessával egy európai utazáson vesz részt, de az út végén egy új barátnővel fog visszatérni New York City-be. Kiderül, hogy újdonsült barátnője, és családja a van der Builtek nagy ellenségei, így elég érdekes lesz a kapcsolatuk.

Carter:
Sebastian is hasonló véleményen volt, mint Blake. Miszerint Carter és Serena együtt töltik a nyarat Európában, ahol megtalálják S apját. Az évadnyitó részben Carter végre kitalálja, hogy mit vagy épp kit szeretne és így harcolni fog érte?

Chuck:
Jessica Edet is meginterjúvolta, így például kiderült, hogy Ed legjobban Chuck következő kalandját várja. Ed szerint a nyári szünet mindenkinek jót tett, így újdonsült erővel lendülhetnek bele a munkába. A következő kérdés Chair kapcsolatát boncolgatta. Így Ed is elmondta, hogy azzal, hogy Chuck és Blair végre összejöttek, megszűnt a macska-egér játék. Kapcsolatuk nem mindennapi, szavaival élve: HOT.

2 megjegyzés:

  1. jaj már csak 3-4nap már alig várom föleg chuck-ot és blair pl:chuck ránéz egy csajra és blair mérgesen néz vagy mikor üvölt a promoban a csajjal de legföképpen várom hogy kezdödjön a sorozat:D
    klaudia eszembe jutott a 2x24-es rész
    amiben van az a srác akivel összejött a fiatal lily hogy ö ki is ? ö még rufus elött volt lily barátja?válaszodat elöre is köszönöm

    VálaszTörlés
  2. ja ashlee22 vagyok csak hogy ne legyen fura a névtelen

    VálaszTörlés