kedd, augusztus 18, 2009

3. évados spoilerek II.


Ha azt hiszitek, a Gossip Girl már nem is lehet ragyogóbb, akkor tévedtetek, hiszen a harmadik évad egy hatalmas durranással tér vissza. „Az első epizódban lesz egy pólómeccs, a harmadikban ellátogatunk egy árverésre, a negyedikben pedig egy film premierjén vehetünk részt a Ziegfild színházban.” – számol be a sorozat executive producere, Stephanie Savage.

A csillogás és villogás közepette, a sorozat leérettségizett diákjai készen állnak, hogy elkezdődjön az iskola és a dolgok sosem alakulnak túl egyszerűen…


SPOILER KÖVETKEZIK!

Blair Waldorf flancos Upper East Side-i lakásához nincs túl közel az iskola, de talán ugyanolyan jó, mint a város túlsó felén. „Blair olyan, mint egy partra vetett hal” – mondja Savage a Leighton Meester által megformált szerepről. „Most, hogy a belvárosba fog suliba járni, Vanessával és Dannel is találkozhatunk majd. Szóval elég bizarr egy világ lesz neki.”

Bár Blair nem lesz egyedül a belvárosban. Ahogy ígértük, Georgine Sparks-t (Michelle Trachtenberg) Blair szobatársaként láthatjuk viszont. „Az első részben még nem szerepel, de a másodikban már igen, amikor a főszereplőink elkezdik a főiskolát” – meséli Savage.
Chuck Bass-t (Ed Westwick) ebben az évadban Blair mellett láthatjuk. Amíg Chuck-nak „nem csengetnek be a suliba”, Savage elmesélte a Peoplenek, hogy „ebben az évben [Chuck] ki akar lépni apja árnyékából és saját vállalkozásával kezd el foglalkozni.

Természetesen megjelenik Blair legjobb barátnője, Serena van der Woodsen (Blake Lively), aki port kavar. Az első részben Carter Baizen-nel (Sebastian Stan) vált egy csókot, majd két divattervezővel, Tory Burch-csel és Georgina Chapmannal is kapcsolatba kerül. Savage elmesélte, hogy a divatszakértők kezdenek valamit Serena „döntésével és azzal, ami Serenával törtnik az első néhány epizódban.”

A megbékélés Dan-nel (Penn Badgley) nem következik be a jövőben, legalábbis nem ebben
az évben. Dan a Hilary Duff által megformált, Olivia Burke-kel randizgat majd.

Ott van még Jenny Humphrey (Taylor Momsen), aki az uralkodás elemeit tanulja. „Látjuk majd Jenny-t küszködni azzal a hatalommal, amit kapott. – meséli Savage. „Visszamegy suliba és harmadikos lesz, pont annyi idős, mint főszereplőink voltak a sorozat kezdetekor. Szóval sok új dolgot láthatunk Jenny életében kivirágozni.” És egy valami különösen visszatér: Jenny divattervező karrierje! „Ahogy haladunk az évadban, ez a szál egyre nagyobb szerepet kap a történetben.” – magyarázza Savage.

Szerintetek Serena New Yorkban marad? Blair megbarátkozik-e a NYU-val? Jenny milyen királynő lesz? Ki visszatérését várjátok a legjobban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése