hétfő, augusztus 17, 2009

Gossip Girl - 3. évad (People)


CHUCK & BLAIR: EGYÜTT!
„Chuck (Ed Westwick) és Blair (Leighton Meester) egy párt fognak alkotni és ebben az évadban ez így is marad” - mesélte a Peoplenek a sorozat executive producere, Stephanie Savage. De senki ne remélje, hogy minden paradicsom lesz: „Chuck és Blair kapcsolata nagyon egyedülálló lesz, olyan, amit eddig még nem láthattunk. Megtalálják a módját, hogy ne legyen unalmas.” Hát ez elég érdekesen hangzik.

SERENA & CARTER: OMG!
A második évad végén, Serena van der Woodsen (Blake Lively) váratlanul elment Carter Baizennel (Sebastian Stan). Szóval, most ők egy pár? Nem igazán. „Valami történik Carterrel a nyár folyamán. Serena és Carter a történtekkel foglalkozik majd az évad első pár részében” – számol be Savage.

NATE ÚJ BARÁTNŐJE
A dráma Nate Archibald (Chace Crawford) és a nagyapja között biztos, hogy folytatódik. Amikor Nate új szerelmet talál a texasi Bree Buckleyben (Joanna Garcia), akinek a republikánus családja politikai riválisként tekint a Vanderbilt családra, a játszma elkezdődik. „Ez egy Rómeó és Júlia-féle szerelem” – meséli Savage.

DAN A-LISTÁS DOBÁSA
Szóval, egy Brooklyni srác hogy pattint le egy szupersztárt? „Olivia Burke (Hilary Duff) egy gyermek színész, aki egy normális fősulis életre vágyik, ezen segít Dan Humphrey (Penn Badgley), a művelt, Brooklyni sznob, aki nem tudja, ki is a lány valójában” – mondja Savage. De ne számítsunk arra, hogy Serena féltékenykedik. „Dan és Serena kapcsolata sokkal testvéribb a korábbi szerelem ellenére. Sokkal kevesebb romantika van jelen, mint bármikor is volt.


CSALÁDI EGYESÜLÉS?
„A Rufus-Lily-szerelemgyerek folytatódni fog az évad első részében”- meséli Savage, aki nem árul el több részletet, bár mi családi egyesülésre számítunk. És valami azt súgja, Vanessa Abrams (Jessica Szohr) segíteni fog ebben. „Vanessa életében lesz valaki új, aki vagy rokona, vagy nem rokona Dan Humpreynak” – céloz Savage. Egyéb találgatások?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése