csütörtök, augusztus 27, 2009

Magyarországi magazinok - IM


Info-box
Penn

- 1986. november 1-jén, Baltimore-ban jött világra.
- Keresztnevét az egyik leghíresebb teniszlabdamárka ihlette.
- 11 éves volt, amikor édesanyjával Hollywoodba költözött.
- Énekesi karrierről álmodozott: 1998-ban megjelent egy kislemeze.
- Élete legbizarrabb, rajongókkal kapcsolatos élménye az volt, amikor egy kiránduló sulis csoport - körülbelül 50 lány - lerohanta őt New Yorkban!

Info-box
Blake

- 1987. augusztus 35-én született a kaliforniai Tarzanában.
- Igazi kis konyhatündér: imád sütni-főzni!
- Bár ki nem néznénk belőle, mesterien játssza a Guitar Hero-t!
- Az egyik legnépszerűbb amerikai férfimagazin szerint ő 2009 egyik legszebb nője!
- Sok A-listás sztárral ellentétben nincs állandó stylistja: ő maga válogatja a ruháit, és csak ritkán kéri ki A pletykafészek öltöztetőjének tanácsát.

A pletykafészekben hol összejönnek, szakítanak, de úgy tűnik, a való életben minden a legnagyobb rendben Blakey Lively és Penn Badgley között: ők a sorozat álompárosa!

Elég egy pillantást vetni Blake és Penn életrajzára, máris egyértelmű, hogy a két színészt az égiek is egymásnak szánták! A páros 10 évvel ezelőtt találkozott először. Mivel mindketten sikeres gyerekszínésznek számítottak, nem hagyományos suliba jártak, hanem ugyanannál a magántanárnál tanultak. Aztán egy dekáddal később, szinte hihetetlen véletlenként, egyszerre jelentkeztek a GG egy-egy szerepére. Órákon át magolták, gyakorolták együtt a sorokat, és közben nemcsak a karaktereik csiszolódtak össze, hanem ők maguk is...
A kíváncsiskodókat sajnos ki kell ábrándítanunk: Blake és Penn szigorúan őrzik a magánéletük titkait. Ha csak tehetik, kerülik azokat a helyeket, ahol a paparazzók célpontjaivá válhatnak, és csak a legritkább esetben hajlandók nyilatkozni kapcsolatukról. "A legjobb tanács, amit valaha ebben a témában kaptam, az, hogy a magánéletem részleteit sohase teregessem ki a nyilvánosság előtt" - nyilatkozta Blake.
"Számomra hihetetlenül szimpatikus Reese Witherspoon és Jake Gyllenhaal. Mindenki látja, hogy együtt vannak, hogy boldogok, és ennyi infót bőségesen elegendőnek tartanak. Nem felelnek, ha faggatják őket, így sikeresen veszik elejét a pletykáknak is!" - tette hozzá Penn.

B+P RÖVIDEN
Csak ritkán nyilatkoznak, de a hangvételük mindent elárul...

Pennről
Blake: "Annyira imádom, ahogy táncol! Hihetetlenül vicces tud lenni! Egy-két mozdulatát elnyújtja, a következő pillanatban viszont hirtelen bevet egy új koreográfiát, amitől azonnal elnevetem magam!"

A sikerről
Blake: "A rivaldafény sokakat elvakít, de mi már látjuk, hogy van egy árnyoldala is, ami képes teljesen tönkretenni az embert. Szerencsére mi felfogtuk, hogy a hírnévvel nemcsak pozitív, de negatív dolgok is járnak, de amíg több a jó, mint a rossz, nem panaszkodunk. Moat épp azt érezzük, annyira boldogok vagyunk, hogy az már illegális!"

A celebségről
Blake: "Szeretek a magam ura lenni, és semmiképpen sem engedem át másnak az irányítást a saját életem felett. Nem járok trendi klubokba, nem ugrok fel részegen az asztalok tetejére, és a fiókomban sem rejtegetek házi szexvideókat!"

Blake-ről
Penn: "Csodálatos dolog, hogy vele dolgozhatok. Nagyszerű lány, hihetetlenül tehetséges színésznő, de ennél többet nem fogok áradozni róla. Szívesen mesélek a családomról, a gyerekkoromról, hogy az emberek lássák, honnan jöttem, milyen utat jártam be, míg ideértem. De azért szeretném az életem néhány szeletét megtartani magamnak. Nem kell mindig mindent elárulni!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése