vasárnap, augusztus 02, 2009

Sebastian - Leightonról, Gossip Girl-ről


Talán Leighton Meester és a pasija, Sebastian Stan nem barátok a sorozatban, a való életben Sebastian mégis szerencsésnek érzi magát, hogy Leighton a barátnője.

“Nagyon szerencsés vagyok”- mondra a huszonöt éves Stan a Taking Woodstock c. film csütörtöki New York-i premierjén. “Ő a legérdekesebb, legokosabb, legtehetségesebb, és a legviccesebb lány, akit valaha ismertem. Tényleg nagyon vicces lány.”

Bár Stan rossz néven tarta, hogy Ed Westwick (Chuck Bass), jár barátnőjével, azaz Blairrel, jó mókának tartja a helyzetet… azt is állítja, hogy filmforgatás közben mindenki profi, ha romantikáról van szó.

“Ez működik és mindenki ugyanúgy gondolkodik, ha ilyen jelenetről van szó.” És ezen mindenki nevetett: “Az a jó rész, hogy nekem kell haza mennem vele.”

Ezenkívül Stan Blake Lively-val forgat olyan jeleneteket, amikben csókolóznak – persze a harmadik évadban, ami szeptember 14-én kezdődik el ismét.

Stan azt is megosztotta, hogy Carter Baizen életére fény derül, ami egy kis port kavar az Upper East Side-on – és főleg Serena életében.

“Rájönnek Carter történetére, és arra, honnan származik. Az egész történetben szerepet játszik Serena, és ez a kapcsolat teljesen eltér a többi kapcsolattól.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése