csütörtök, augusztus 13, 2009

Chace hálás a rajongóknak...


Chace Crawford megköszöni rajongóinak a sikításokat.
A Teen Choice Award győztesének „jó érzés volt átvenni a díjat a rajongók előtt”.

Úgy tűnik, Chace Crawfordnak van ideje – legalábbis a Teen Choice Awardson biztos volt, amit vasárnap tartottak Los Angelesben és hétfőn, azaz augusztus 10-én este 8 órakor lehetett megtekinteni. Nem csupán a sorozat lett befutó dráma kategóriában, de Crawford még a legjobb tévészínésznek járó díjat is hazavihette. Ezeken felül pedig hamarosan a Footloose remakejében fog szerepelni.

Crawford a legizgatottabb akkor volt, amikor hallhatta az érte sikítozó rajongókat a díjátvétel közben, amit ő egyenértékűnek érez azzal, amikor egy sportoló a hatalmas tömeg előtt érez játék közben egy arénában.

„Ha lehetnék bármi, akkor egy profi sportoló lennék” mesélte az MTV Newsnak, miután megnyerte a deszkát.

De ne higgyétek, hogy hamarosan abbahagyja a színészkedést most, hogy a rajongói megbecsülték sorozatbeli munkájáért, még akkor is, ha az emberek előtt még idegesnek is látszódott.

„Egy hatalmas tömeg előtt állni mindig idegtépő – meséli – jó érzés volt átvenni a díjat a rajongók előtt. Azok a sikítások – emlékeztek rá.”
Azzal folytatja, hogy szép dolog egy olyan díjat nyerni, ami „tehetségorientált”. „Tavaly is kaptunk díjakat – tette hozzá – meg vagyunk áldva, hogy ilyen rajongóink vannak.”
Crawford sokakhoz hasonlóan az este házigazdáit, a Jones Brothers-t kiáltással üdvözölte, akiknek Crawford profi véleménye szerint nem csak az énekléshez értenek.
“Viccesnek tűnnek – meséli - jól csinálták.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése