csütörtök, augusztus 27, 2009

Magyarországi magazinok - BRAVO


Chace Crawford és Taylor Momsen
A FOGYIFÉSZKEK

Szerepük szerint állandóan falják a legújabb pletykákat. A valóságban azonban alig esznek valamit - így kívánnak megszabadulni a fölöslegesnek vélt kilóiktól. Taylor és Chace már a sorozat készítőit is kiborították, a stáb ugyanis borzasztóan aggódik a kultuszszéria szereplői miatt.

Chace Crawford

A srác, akit a People magazin 2009 egyik legszexisebb fiújává választott, most már nem annyira szexi. Mármint azok szemében nem, akiknek valahogy nem jön be a csont sovány stílus. A pasi most ijesztően vékony lett, és ki is derült, hogy miért! " Az egész egy filmszerep kedvéért kezdődött, amihez néhány kilót le kellett volna fogynia. Amikor felajánlották neki, borzasztóan örült, és úgy döntött, mindenáron meg fog felelni a követelményeknek.


Hét kilótól kellett megszabadulnia, ami nagyon rövid idő alatt sikerült is neki!" - árulta el egyik barátja. Chace képes volt lemondani kedvenc büfés kajájáról, az óriás szendvicsről, és csak salátát majszolt a forgatási szünetekben, 15 óra után pedig már egy falatot sem evett. "Amikor végre lement róla az a bizonyos hét kiló, képtelen volt abbahagyni a diétát, és további három kilót ledobott, 70 kilóról 60-ra fogyott!" - mondta a pletykafészek haverja. Egy bennfentes szerint nem csoda, hogy minden színész fogyókúrába kezd:

"A sztárokon mindig óriási a nyomás, hiszen folyamatosan tökéletesen kell kinézniük. Ezért diétáznak állandóan!" - mesélte emberünk. Az biztos, Chace most már egyáltalán nem úgy néz ki, mint akit a világ legszebb pasijának kiáltottak ki.

Taylor Momsen

A hölgy mindössze 15 éves, és máris a lábai előtt hever a világ. Betegesen sovány kinézetével azonban nem fogja meghódítani a férfiszíveket. Pletykálkodjunk mi is egy kicsit: az a hír járja, hogy a lány drogproblémákkal küzd. Az interneten, több helyen is a csaj heroin függőségéről cikkeztek, sőt többen azt is tudni vélték, hogy a lány bulimiás.

Ez megmagyarázná, miért néz ki ennyire rosszul Taylor, ő azonban tudja, mi az igazság: "Ez egyszerűen marhaság! Nem drogozom, és nem vagyok bulimiás! Genetikailag vagyok ennyire vékony!" - fakadt ki nemrég. Ezt abszolút el is hisszük neki - csak az a kérdés, hogy akkor miért lesz hétről hétre egyre soványabb. Nemrég a mérleg még 61 kilót mutatott, néhány hónap alatt azonban 52 kilóra csökkent Taylor súlya.

Egy Gossip-stábtag elkotyogta, miért fogy a leányzó: "Taylor csak gyümölcslevet eszik és iszik!" Ha ez tényleg így van, akkor Momsen kisasszony keményen fogyózik - csak azt nem értjük, miért. A színészcsaj az egészségével játszik! Teljesen legyengült az immunrendszere már nem képes védekezni a betegségek ellen. Kiderült, hogy kilenc hónappal ezelőtt egyy sima torokgyulladás annyira kikészítette, hogy kórházba kellett szállítani, emiatt hetekig állt a forgatás.

2 megjegyzés:

  1. OMG! na ezért nem veszek én ilyen fos lapokat ....
    shinY

    VálaszTörlés
  2. abszoltút hülyeség! Taylor Momsen bulimiás? Láttad már azt a csajt? Soha nem volt 61 kiló, de szerintem még 51 sem!

    VálaszTörlés