csütörtök, augusztus 27, 2009

Blake 22. születésnapja!


Elcsíptük: Blake Lively a huszonkettedik születésnapját a Tiffany & Co. és az InStly partiján ünnepelte meg kedd éjszaka a New York-i Cooper Square Hotelben. És hogy hova készült a ragyogó szülinapos az összejövetel után? „Elmegyek vacsorázni” – mesélte az újságíróknak, „de ez meglepett.”

„Annyira megijedek az ilyen a dolgoktól!” – meséli a meglepett Blake Lively, amikor az InStyle szerkesztője, Ariel Foxman a New York-i Cooper Square Hotel-be bevezényelte a tömeget egy nagy „Boldog Születésnapot” alakzatban. Továbbá azzal is emlékezetesebbé tették Blake nagy napját, amikor a vendégek segítettek az InStyle-nek és a Tiffany & Co. kitüntetni a teniszező, Maria Sharapovát és Frank Gehry divattervezőt.

Talán Blake Lively legtöbb napját munkával tölti, azért mégis meg kellett ünnepelnie a huszonkettedik születésnapját egy szexi Kate Moss ruhában (a TopShop-os ruhák közül). Az ünneplés a Tiffany & Co. és az InStlye közös partiján kezdődött, amikor kitüntették Maria Sharapovát és Frank Gehry-t, aki fülbevalót adott a teniszező Mariának, amit az US Openen fog viselni. De ez csak a kezdet volt. „Nem volt semmi tervem. Elmegyek vacsorázni, de ez meglepett” – meséli Lively a People-nak, mielőtt megérkezett volna a csokoládétorta. Mindenki észrevehette, hogy az este folyamán a legtöbb időt kedvese, Penn Badgley társaságában töltötte, még akkor is, amikor szemérmesen a legromantikusabb randijáról számolt be a People magazinnak. „Nem tudom, kérdezzetek holnap.” A születésnapi romantikán felül, Lively izgatott a sorozat harmadik évada miatt. „Borzasztóak voltunk a középiskolában, szóval elképzelhetitek, milyen vadak leszünk majd az egyetemen” – számol be. És ami az évad vendégszereplőit illeti „Hilary Duff és Tyra Banks szerepelnek pár részben. Gyerekkorom óta ismerem Tyra-t, nagyon jó volt vele dolgozni. Nagyon kedves, Hilary pedig nagyon vicces, aranyos lány. Jó volt megismerni őt és jó olyan emberekkel dolgozni, akiket kedvelek.” Szóval eltekintve Ed Westwick karakteréről, Chuck Bassről, aki egy másik pasival smárol, vajon milyen üzeneteket fog Gossip Girl körbeküldeni időn ősszel? „Sok minden fog történni. „Serena keresi az apját, erre koncentrál, Chuck és Blair pedig végre egy pár!” – meséli Lively.
És el ne feledjétek: a Gossip Girl új részekkel tér vissza szeptember 14-én!!!

Annak ellenére, hogy a színésznőnek a nagyon jóképú, Penn Badgley a barátja, Blake érthetetlen módon az egész estét velünk töltötte. Oké, az elég szép volt, amikor Maria Sharapova megajándékozta őt egy szelet tortával, melynek tetejét gyertya díszítette, aztán csatlakozott az InStlye szerkesztője, Ariel Foxman, aki szintén felköszöntötte Blake-t.
Ha Blake születésnapjára választhatna egy vendégszereplőt a sorozatba, vajon ki lenne az? „Kate Moss!” – árulta el. „Tavaly el kellett volna jönnie, de végül nem jött össze. Imádom Kate Moss-t” Hát, ez lett volna a karakterszerepek végzete. Vajon Blake elhívta Kate-t ismét a forgatásokra? „Most is ezt teszem: Kate Moss, gyere el hozzám!”

Kate helyett Blake – aki egy Kate Moss ruhát viselt a partin – rengeteg cupcaket kapott (szó szerint: csészés sütemény). „Körülbelül már húszat kaptam ma a családomtól, a barátaimtól” – mesélte. „Nálunk, New Yorkban nem sok ilyen „Sprinkles” süti van. Nemsokára lesz, azt hallottam. Ez egy nagy hír. Az év végén már lesz „Sprinkles”. (ez a süti neve) Az életem megváltozik.” Két évvel ezelőtti születésnapján a meglepetés nem más volt, mint egy nagyi és egy férfi csirkejelmezben. (Azóta mondhatni kicsit megváltozott az ünneplés…)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése