hétfő, augusztus 10, 2009

Penny a sztár


A kutya illik a frizurádhoz, Blake?

A Gossip Girl-sztár, Blake Lively híres a szerepéről, a divatos Serena van der Woodsenről és a színésznő megmutatta, hogy ő ugyanolyan divatguru, mint karaktere, amikor a tökéletes kiegészítővel kapták lencsevégre – egy kiskutyával.

A huszonegy éves híresség büszkén tartotta kezében a máltai uszkárt, Penny-t a Gossip Girl forgatásának szüneteiben… az is látható, hogy a kiskutya mennyire illik Blake frizurájához!

Blake nagyon csinos volt a csíkos narancssárga-fekete rövid ujjú felsőben, fekete rövidnadrágban és magas sarkúban… de minden figyelem Pennyre szegeződött, miközben Manhattanben együtt sétálgattak.

A színésznőt mostanában ritkán látni a háziállata nélkül és nemrégiben elmesélte, hogy számára Penny jelenti a tökéletes kikapcsolódást a rajongók elöl.

„Ha bárki közeledik hozzám, mindig megijedek egy kicsit, de most már van egy aranyos kutyám és ő kapja az összes figyelmet” – mesélte az In Style magazinnak.

A Gossip Girl várva várt új évadjában, amelyben a szereplők együtt mennek a New York- i egyetemre, Blake-nek meg kellene erősítenie a divatikon státuszát – a képernyőn és a képernyőn kívül.

Annak ellenére, hogy Blake szerepel a legjobban öltözöttek listáján, a színésznő mégis arra szorgalmazza rajongóit, hogy találják meg saját stílusukat.

„Ne légy a példaképed ’rabszolgája’! Kate Moss szokott húszas évekbeli ruhákat viselni, ami rajta eszméletlenül áll, de rajtam borzalmas. Van mellem és fenekem, úgyhogy bővebb fazonú ruhákat veszek, aminek szintén megvan a ’20-as évek hangulata.”

Hozzátette, hogy „az alakom szerint öltözöm. Szívesen hordok egy bővebb kardigánt, alatta pedig egy feszes topot, vagy egy kisruhát övvel.”

„A ruhának jól kell kinéznie rajtad, nem csak divatosnak kell lennie.”

Blake, aki a Négyen egy gatyában c. filmben is feltűnik, korábban is megdöbbentette rajongóit, amikor Leighton Meester-rel egy provokatív fotósorozaton vettek részt a Rolling Stone magazin számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése