szombat, július 18, 2009

Anna Sui - Gossip Girl ihlet


Anna Sui a 'Gossip Girl'-ből meríti új kollekcióját. Serena van der Woodsen ruhás szekrényébe betekinteni... nos felér egy drámával. Ez minden lánynak szól... majdnem mindenkinek.


Anna Sui tervező új kollekcióját a Gossip Girl inspirálta. Ez a vonal olyan lányoknak szól, akiknek tetszik például Jenny Hamphrey (Taylor Momsen) és Vanessa Abrams (Jessica Szohr) öltözködési stílusa.


"Szeretem Jenny punk-rock stílusát." - mesélte a tervező. "És frufruja is van, mint nekem. Az ő stílusához állok a legközelebb, hiszen a középiskolában én voltam a 'Brooklyn-lány'." És amíg Sui stílusa nem hasonlít Serena-ra (Blake Lively) vagy Blair-re (Leighton Meester), azt mondja: "Blair nagyon csajos, és a ruhái is ezt mutatják."


A divatguru következő kollekciója ősszel kerül piacra, amiben már olcsóbb darabokat is találhatunk... A karrier kezd elmozdulni az elegánsból az "adjuk el olcsóbban" kategória felé?...

"Nem hiszem." - mondja Sui. "Ez a kollekció a világ összes lányának készül és egy bizonyos árig ezt meg is engedhetik maguknak az emberek. Úgy gondolom, hogy ez nagy lehetőség... a mai gazdasági helyzethez viszonyítva."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése