szombat, július 18, 2009

Blake - Mint Jessica Lang?


Blake Lively-t az író és rendező Rebecca Miller Jessica Lange-hoz hasonlította. A Gossip Girl sztár a hamarosan látható "The Private Lives Of Pippa Lee" c. filmben fog szerepelni, mint a fiatalkori Pippa.

Rebecca szerint: "Nem akarom senkihez sem hasonlítani, mert megvannak a saját tulajdonságai, de van Blakeben valami Jessica Lange. Az sok érzékiség és szépség, és ezenkívül mindketten egyedi színésznők."
Hozzátette: "Blake nagyon intelligens. Édes, intelligens, és nagyon kötelességtudó a munkáját illetően, amit én nagyon értékelek, hiszen nem szeretem, amikor ez emberekből ezek a tulajdonságok hiányoznak."

"A forgatásokon Blake Alan Arkin-nal szerepelt, aki megjegyezte, hogy 'ez a legjobban válogatott film, amiben valaha szerepeltem'."
The Private Lives Of Pippa Lee-ban Blake egy bajba került tinédzsert alakít, aki összejön egy idősebb férfival (Alan Arkin) és részt vesz egy lezbikus, szadomazochista fotózáson.

Blake (21), aki Serena van der Woodsent játssza a Gossip Girl-ben, hamarosan ismét visszaköszönt a mozivásznon, hiszen szerepelni fog egy rövidfilmben, melynek címe: New York, I Love You.
Egyébként a "The Private Lives of Pippa Lee", amiben Robin Wright Penn játssza a főszerepet, július 10-én kerül a mozikba. (Amerikában.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése