szombat, július 18, 2009

Chace - Twelve


Chace az elmúlt néhány hétben Joel Schumacher Twelve c. filmét forgatja. A film Nick McDonnell 2002-ben megjelent hasonló című regényén alapszik, ami egy manhatteni tiniről szól, aki az iskolában drogokkal foglalkozik. (Mr. McDonnell, a "Sport Illustrated" szerkesztő, Terry McDonnel fia, 17 évesen írta meg a könyvet.)

A filmre néhány kevésbé tapasztalt manhatteni fiatal színészeket szerződtetek, köztük Chace Crawford-ot is, aki a főszereplőt, Mike White-t fogja alakítani ebben a filmben. Továbbá szerepelni fog a húszéves Zoe Kravitz, Ralph Lauren, Cody Horn és—és!—Liam McMullan, akinek ez lesz az első moziszerepe.




"Joel különösen olyan fiatalokhoz ragaszkodott, akik középiskolás diákoknak néznek ki." - mondta Jessica Kelly, a casting rendezője. "Fontos volt a casting első napjától kezdve, hogy úgy kezeljük a feladatot, hogy New York-ban tényleg élnek olyan fiatalok, akikkel nem foglalkoznak. És annak érdekében, hogy az emberek felfigyeljenek ezekre a karakterekre, száz százalékosan emberinek és hihetőnek kell lenniük."

Vajon Ms. Kelly ideges volt-e, hogy Mr. Crawford - akit leginkább a Gossip Girl c. tvsorozatból ismerünk - főszerepett kapott a filmben?

"Nem." - válaszolta. "Chace határottan tehetséges, és emelett egy jó színész. Izgatott vagyok, vajon, mit tud kihozni ebből a szerepből."

Eredetileg Mr. McMullan kapta volna meg Mr. Crawford szerepét.

"Nem volt a legjobb, de nagyon egyedülálló és színes volt a karaktere." - mondta Ms. Kelly. "Joel rögtön "Royal" szerepét gondolta neki."

Mr. McMullan-t sikerül utolérni. A lakókocsijában ült a Thom Browne öltönyében. Arra várt, hogy egy bulijelenetet forgasson Ms. Kravitz-el.

"Ebben a filmben az én karakterem minden lánnyal jóban van." - mondta Mr. McMullan. "Olyan, mintna egy meleg srác lenne."

A modell, Ms. Horn (Alan Horn, a Warners Brothers egyik vezetőjének lánya) néhány napja nem forgat, és épp, amikor Hamptons-ba indult kipihenni fáradalamit, a "Daily Transon" utolérte.

Egyik nap, Mr. McMullan szerint, a stáb az Upper East Side-on forgatott, amikor pár lány összegyűlt a járdán, hogy körül nézzenek. Mr. McMullan megkérdezte őket, hogy talán arra várnak, hogy lássák Mr. Crawford-ot?

"Mire azt válaszolták, hogy neeeem!" - Mr. McMullan emlékezett vissza. "És én erre azt kérdeztem, hogy akarják-e, hogy jöjjön, és találkozzon velük." És erre azt válaszolták, hogy "Perszeee!"
Ez után felhívtam Chace-t, és a lányok elrabolták Chace Crawford telefonszámát a mobilomból."

Majd hozzátette: "Joel mindig azzal viccelődik, hogy mi fogjuk megnyerni a legvonzobb stábnak járó díjat.
"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése