szombat, július 18, 2009

Leighton Meester - Album


Az EW nemrég nyilatkozta, hogy Leighton a forgatásokon kívül mostanában veszi fel első szóló albumát, aminek még nem tudjuk a címét. Olyan producerekkel dolgozik együtt, mint Kenna (JoJo, Lupe Fiasco) és Polow da Don (The Pussycat Dolls, Fergie). „Igazán pop hatású” – mondta – „Hallgathatod a rádióban, a kocsidban, vagy táncolhatsz rá.” Leighton meghívta az EW-t egy exluzív látogatásra, ahol ők hallhatták először az album elkészült három számát.



„Push and Pull” - egy elegáns himnusz arról, hogy hogyan alakítsunk ki kapcsolatot az emberekkel. Leighton elmondta, hogy a dal ’elveszi a lélegzetét’. A következő dal az „Almost Perfect” volt, ami már erősen electro-pop hangzású volt. A dal végén csak annyit mond, hogy F**k you! Végül pedig ott volt, a lüktető „Lights Out” c. dal, ami JR Rotem (Britney Spears) segítségével jött létre. „Kitudja, hogy miről beszélek? Mindenhol metaforák vannak.

A 23 éves színésznő nemrég kezdte el a dalok felvételét. De máris kiszivárgott pár korai felvétel az internetre (Bette Davis Eyes), de Leighton elmondta, hogy lehet nem fog ráférni az albumra. „Még most fogom kitalálni. Szerettem azt a számot, és az érzést, ami abból áradt”. Egy dolog biztos: néhány intim részlet nyilvánosságra fog kerülni Leighton szerelmi életéből. „Amikor feléneklek egy dalt, akkor mindig odaképzelek valakit. Legtöbbször egy pasit.” – szép próbálkozást, de nem árulta el.

Kiderült, hogy Leighton már fiatal kora óta szereti a zenét. „Arra emlékszem, hogy amikor egyszer az anyukámmal elmentem bevásárolni, az „I Always Love You” c. szám ment. 3 vagy 4 éves lehetett, és azt mondtam anyunak, hogy erről kell szólnia a zenének. Nagyon tetszett.”

A Gossip Girl-ben szünet van, de Leighton megállás nélkül dolgozik. Épp legújabb filmjét, a The Roommate c. thrillert forgatja, de elmesélte, hogy a felvételek alatt ihletet kapott. „Nagyon szeretem Madonnát, Cyndi Lauper-t, Debbie Harry-t” – meséli – „Gwen Stefani és Fergie is nagyon jók. Erős nők, akiknek egyedülálló hangjuk van.” Leighton kollégája, Ed Westwick is nyilatkozott. „Nagyon tehetséges, már várom”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése