péntek, július 31, 2009

Szuper Szombat


A SZUPER szombat még szuperebb lett A következő szombaton Blake Lively ad otthont a 12-edjére megrendezett hamptonsi jótékonysági eseményen (ahol ruhákat lehet majd vásárolni), amelyen részt vesz még Kelly Ripa (ő egy amerikai színésznő, aki nem igazán ismert Magyarországon), Donna Karan (híres divattervező) és az InStyle szerkesztője, Ariel Foxman. Az egész napos eseményen rengeteg áruhoz juthatunk hozzá árengedményekkel több mint kétszáz tervezőtől, árustól, beleértve Proenza Schoulert, Carolina Herrerat, Marc Jacobst, Diane von Furstenberget és Tory Burch-t, azzal a céllal, hogy támogassák az „Ovarian Cancer Research Foundation”-t.
„Blake egy olyan személyiség, aki nagyon inspirálja az embereket, hogy még jobban nézzenek ki és okosabban vásároljanak” – mondja Foxman, aki már négy éve részt vesz a jótékonysági eseményen.

„Egy olyan színésznő, aki rabja a divatnak és a vásárlásnak, megadja az eseménynek a Gossip Girl hangulatát. Igen, ez egy fontos ok, de egyébként is nagyon szórakoztató az esemény.”

Továbbá az árengedményekről: 30-tól 80 százalékig árengedmény, minden jegy tartalmaz egy Essie manikűrt, Soul Cycle pedikűrt és koktélt a „Nintendo” helyiségben. Tavaly pontosan 3,7 millió dollárt sikerült összegyűjteni az alapítvány számára. Az idei eseményre a felnőtteknek 450 dollártól 650 dollárig terjed a belépőár, a gyerekeknek 5-től 16 éves korig 150 dollárt kell fizetniük a belépőért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése