szombat, július 18, 2009

Ed - E! News


Ed Westwick "kicsit biztonságosabb és kevésbé ártalmas", mint filmbeli karektere, Chuck Bass... különösen akkor, ha pletykáról van szó.

Amikor az E! News megkérdezte az ijfú színészt, mi a legőrültebb pletyka, amit valaha hallott magáról, a 21 éves színész kijelentette, hogy kell valamit kezdenie annak érdekében, hogy felszedjen néhány kilót.

"Kövér vagyok!" Westwick felkiáltott. "Úgy éreztem, mintha... az egész ruhatáram a Gossip Girl-ben a szélesedő derekamhoz kellene igazítani. Ez nevetséges!"

Annak ellenére, hogy pletykálnak a testéről, Westwick egyáltalán nem volt szégyenlős, hiszen bátran mutogatta a testét a Mondrian hotel úszómedencéjénél.

Ed a Gossip Girl szereplőjével, Jessica Szohr-ral töltötte az időt, aki egyébként a színész barátnője. És egy szemtanú szerint Ed "az egész tömeget elkápráztotta az eszméletlen testével".

Amióta elkezdődött a Gossip Girl, Westwick-re felfigyelt számos filmkészítő is. Miközben a tinédzserdráma rosszfiúját alakítja, a "Son of Rambow", a "100 Feet", és a "S. Darko" filmekben szerepelt, és hamarosan a "Wuthering Heights" (Üvöltő szelek) című regény alapján készülű filmben főszereplőként láthatjuk, hiszen ő alakítja majd Heathcliff-t.

A Santa Monicában megrendezett Hollywood Life gálán megkapta az év felfedezettjének járó díjat. Ezzel bebizonyította, hogy megért arra, hogy nem csupán rajongói ismerjék el, hanem többi színésztársa is hasonlóképpen felnézzen rá.

Június 21-én, vasárnap, Ed Westwick and Jessica Szohr a hiphossip.com szerint részt vesznek a kanadai MuchMusic Video Awards-on is.
"A Much Music Video Awards minden rajongó álma, hiszen még a legutolsó rajongó is hozzáférhet bármelyik sztárhoz egészen a gála elejétől a végéig." - mondta Sheila Sullivan, a 'Much MTV Group' igazgatója. "A rajongók határtalan energiája és a kedvenc sztárukhoz való puszta közelégük teszi a Much Music Video Awards vörös szőnyegét különlegessé."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése