szombat, július 18, 2009

Mi újság Ed?


Az éves ruhánk iránti tiszteletünkben, ami segíteni fog az elkövetkezendő hónapokban, Ed Westwick mutatja meg ruhadarabjait, ami magába foglalja az időtlen stílust és kivitelezést. Hiszen a legjobb ruhának nem csupán egy szezonig kell tartania, hanem egy egész életig.

A botrányosan agyonreklámozott Gossip Girl legelső részében, Ed Westwick karakterét, Chuck Basst olyan jelenetekben láthatjuk, ahol nők társaságában van és persze emlékezetes marad az a jelentet is, amikor a sorozat egyik főszereplőjének, Serenának beszól: "Neked lőttek, ribanc!"

"A gazember azért elég durva kifejezés." Westwick állítja egy washingtoni hotel szobájában, ahol éppen részt vett a Fehér Ház egyik ünnepségén.

De Westwick, aki úgy néz ki, mint Jude Law, és akiben felfedezhető Joaquin Phoenix vonása is, biztosít mindnyájunkat a meggyőző angol kiejtésével, hogy: "mindenki ott volt, aki számít."

Olyan, mintha Ed egy kicsit faszfej lenne, mondjuk ki - ez a vonzereje része. Csak kérdezzük a Gossip Girl őrülten széleskörű demográf nézőit, akiket ugyanannyira szórakoztatja a szereplőgárda vérfertőző természete, mint maga a sorozat.

Westwick Jessica Szohr-ral jár, (a fotózás alatt végig egymással játszanak, szórakoznak) és a lakótársa Chace Crawford. (Cuki!)

Ezután Westwick a munkát fontosabbnak tartja játéknál, és elég korrektül viselkedik. Mindenki szívesen járna egy kollégájával, főleg, ha úgy néz ki, mint Jessica Szohr.

Mégis, van esetleg valami hátránya a Gossip Girl-őrületnek? Mi történik, amikor a tévé legújabb rosszfiúja az Arlington Cemetery-ben (egy amerikai temető) köt ki a saját szülei mellett?

"Akárhányszor a villamos megállna, ezek a lányok megjelennének, kuncognának, aztán elfutnának" - mondja Westwick. "Úgy érzed, hogy te vagy az a gyerek a suliban, akin mindenki röhög." Will Welch

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése