szombat, július 18, 2009

Leighton Meester vs. Blake Lively


Leighton Meester és Blake Lively hamar a divatvilág reflektorfényeiben találták magukat, köszönhetően a Gossip Girl-ben alakított szerepükért. A két lány szinte mindig a legdivatosabb, és legdrágább ruhákat hordják, hála Serenának, és Blairnek. Szinte mindenhol róluk beszélnek. Mindenhová őket hívják, kezdve a különböző beszélgető show-tól a vörös szőnyegig. Most azonban eldönthetitek, hogy melyiküknek van jobb stílusa. Kezdődik a "csata":

1. KARAKTEREIK:
Mindegy mit viselnek, legyen az akár egyenruha, ezek a lányok tudják, mit mikor kell hordani. Blake karaktere, Serena van der Woodsen, élénk, és mindig vibrál körülötte a levegő… Serena stílusát leginkább Kate Moss stílusához hasonlíthatnánk. Szereti keverni a dolgokat, ami nem mindig kifizetődő. Amikor jól felöltözik, akkor nagyon jól néz ki, viszont ha nem találja el a neki megfelelő ruhadarabokat, akkor a megjelenése is elég érdekes.

Ezzel ellentétben Leighton Meester karaktere, Blair Waldorf mindig kifinomult. Blair első ránézésre klasszikusan festhet, de ha közelebbről megnézzük, máris látjuk, a merész színeket, a kevert mintákat. Blair ruhái tükrözik a nőiességet, a tökéletességet, addig Serena néha kaotikus fest, mint ahogy az élete. Ez esetben Leighton kapja a pontot.

Blake: 0
Leighton: 1

2. VALÓ ÉLETBEN:
Mint ahogy a sorozatban, Leighton is kedvelei az erőteljes, merész színeket. Blake a nevével ellentétben (Lively) nem szereti a vidám színeket, ha jobban megnézzük a ruhatárát. Kedvenc ruhadarabjai közé tartozik a fekete nadrág, sötét farmer, vagy fehér blúz. A klasszikusságot sugározzák, nem pedig Blake fiatalságát. Továbbá Blake-nek volt már melléfogása a ruhával a vörösszőnyegen. Nézzük csak a 2009-es Golden Globe Díjátadó Gálát, ahol egy Nina Ricci ruhát viselt.

Blake: 0
Leighton: 2

3. SMINK:
Leighton sminkjeit nem mindig találják el… világos bőr, sötét rúzs, és még ezekhez jön a nagy barna szeme. Kettőjük közül Blake a természetesebb. Gyakran használ pasztellszíneket, valamint halványrózsaszín rúzst. Ezekkel a kiegészítőkkel úgy fest, mint egy görög istennő, hiszen Blake megjelenéséhez hozzátársul még a hosszú szőke haj, és kék szem is. Ki tud ellenállni neki?

Blake: 1
Leighton: 2

4. HAJ:
Blake gyönyörű hosszú szőke haja ellenállhatatlan, főleg ha még hullámokat is látunk benne. Ezzel csak Leighton barna fürtjei szállhatnak versenybe. Egyben megegyezhetünk, mindkét lány nagy előszeretettel foglalkozik hajkoronájával.

Blake: 2
Leighton: 3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése