szombat, július 18, 2009

Brittany Snow - Spin-off


Brittany Snow a Gossip Girl spin-off sorozatának főszereplője egy videóban beszélt The CW Source műsorvezetőjének, Jessica Holmesnak.

JESSICA HOLMES: Ebben a részben megismerhatjük Lily van der Woodsent, aki sokkal jobban hasonlít lányára, mint azt bárki is hitte.

BRITTANY SNOW: Serena bajba kerül, és végül börtönbe kerül. Így Lily megpróbál vele egyességet, kötni, hogy kihozza onnan. Ennek köszönhetően visszapillantást nyerhetünk a 80-as évekbe, amikor Lily fiatal volt.

JH: És mit ismerhetünk meg Lily karakteréről?

BRITTANY: egy Santa Barbarai bentlakákos iskolában tanult, de kirúgták. Magányosnak érzi magát, szeretne több időt tölteni az apjával, aki Los Angelesben lakik, és túl elfoglalt ahhoz. Rossz a kapcsolata az anyjával, így végül elmegy LA-be, hogy megkeresse a testvérét, Carolt - a család feketebáránya.

JH: Kieth van der Woodsen is megjelenik a sorozatban...

BRITTANY: Igen, Serena apja is szerepel a sorozatban. Egy elkényeztetett gazdag fiú, miatta kerülnek bajba. Lehet, hogy csak kis mértékig szerepelt a részben, mégis fontos szerepe van.

JH: A No Doubt is feltűnt Lily múltjában..

BRITTANY: Igen.. a No Noubt egy 80-as évekbeli punk-rock zenekart alakít. Csodálatosak voltak. Gwen Stefanie egyszerűen fantasztikus volt.

JH: Brittanyn keresztül, ha csak egy kicsit is, megismerhettük a 80-as évek divatját.

BRITTANY: Igen szórakoztató volt, mert a karakterem egy gazdag világban él. Épp akkor rúgták ki az iskolából, minden cuccával Los Angelesbe megy. Lassan kezd megváltozni.

JH: Brittany azt is elárulta, hogy végzett a karakterrel megformálásával.

BRITTANY: Nagyon örülök, hogy esélyt kaptam a bizonyítása, és hogy részese lehettem ennek a nagyszerű shownak. Nem hinném, hogy a karakterem olyan lenne, mint Kelly Rutherfordé, hiszen én a fiatalkori Lilyt játszottam. Sok idő telt el, a karaktere sokat változott, hogy olyan lett, mint amit most láthatunk a sorozatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése