szombat, július 18, 2009

Leighton Meester - Teen Hollywood


A TeenHollywood ellátogatott a Sony stúdió új thrillerének (The Roommate) forgatására, ahol találkoztak Leighton Meester-rel (Gossip Girl), Minka Kellyvel (Friday Night Lights) és Cam Gigandettel.(Twilight).

Még nem tudunk sokat mondani, de az biztos, hogy Leightont ilyen szerepben nem láttuk még soha. A filmben Minka és Leighton két főiskolást játszik, mindkettőjüket érdekli a művészet, a divat, ráadásul szobatársak. Cam Minka rockbandájának dobosát játssza, aki mellesleg a pasija. Természetesen jönnek a bonyodalmak a régi, borostyánborított kollégiumban...


Miután láttuk Leightont (Rebecca) és Minkat (Sara) együtt dolgozni, félre kellett hívnunk őket egy kis beszélgetésre. Mindketten egyenruhát viselve természetesen csodálatosak voltak egy kis sminkkel az arcukon. Nem tudtunk meg többet sajnos a filmről, ami csak jövő évben kerül mozikba, de észrevettük, ahogy a két lány kapcsolata nagyon személyes.

TeenHollywood: Úgy tűnik, (Minka és Leighton) sokat viccelődtök a forgatáson és nagyszerűen haladtok. Találkoztatok már ezelőtt, vagy eseteleg dolgoztatok már együtt?
Minka: Igen. Valójában hat évvel ezelőtt dolgoztunk együtt. Dél-Afrikába utaztunk, ahol egy Clearasil reklámot készítettünk együtt. És az évek alatt kiálltunk egymásért, láttuk egymást felnőni, és most újra együtt dolgozunk. Tényleg tök vicces, ahogy az élet működik. Nagyszerű. Elképzelni sem tudnék jobbat. Imádok vele dolgozni, hiszen egy profi. Nem tudok elképzelni mást, aki jobban hozza ezt a karaktert nála. Leigthon fantasztikus.
Leigthon: 16 éves voltam, amikor találkoztunk. Dél-Afrikában készítettünk együtt egy Clearasil reklámot. Ő egy pincérnőt alakított, én pedig egy olyan lányt, aki egy buliba megy, használja a terméket és... minden tökéletes lesz.

TeenHollywood: És azóta barátok vagytok?
Leigthon:
Oh igen.

TeenHollywood: Az igen! És van munkád, Leigthon?
Leigthon:
Ebben a pillanatban ez a film. És már egy ideje szerepelek a Gossip Girl-ben, úgyhogy most jó, hogy kicsit kiszakadtam belőle. Egy rövid időre most jó érzés mást játszani és egy teljesen más környezetben dolgozni. Ezenkívül nemrég forgattam a Date Night című filmben egy jelenetet Tina Fey-el, ami szintén nagyon vicces volt.

TeenHollywood: Te egy babysitter-t játszol?
Leigthon:
Igen. Nagyon nagyon vicces volt és mindenki nagyon nyitott és csodásak. Ez nagyon inspáráló és remek, de annyira más. Úgy gondolom, jól jön egy kis változatosság. De ez a film nagyon jó. Nagy kihívás.

TeenHollywood: Lehet arról szó, hogy Minka szerepelni fog a Gossip Girl-ben?
Minka: Már vicceltünk erről. "Majd jönni fogok és a tesód leszek." Én egyáltalán nem tartózkodom ettől. Nagy rajongója vagyok, szóval jó buli lenne! Remek társaságban lennék.
Leigthon: Imádnám. Nagyon jó lenne. Minka nagyszerű lenne

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése