szombat, július 18, 2009

Penn - Zenéről


Talán egy nap a rajongók hallani fognak a "Gossip Girl" szereplőkről szóló albumról. Leighton Meester zenei karrierjétől kezdve egészen Ed Westwick és Taylor Momsen rockos stílusáig. Tudjuk, hogy sok olyan színész van, aki egyik napról a másikra zenélni kezd. Úgy tűnik, Penn Badgley a következő híresség, aki kipróbálja magát a zenében - bár ő azt mondja, hogy ez nem most fog bekövetkezni.
"Évek múlva talán lesz valami, de ebben a pillanatban nem akarok most ezzel foglalkozni." A színész, aki Dan Humphreyként ismert, mondta a MTV News-nak
.




A barátnőjével, Blake Lively-val a vörös szőnyegen sétált csütörök este, mikor a színész arról beszélt, mennyire szereti a zenét, és hogy miért akarja magában tartani a zenei tehetségét.

"A zene az első szenvedélyem, és épp emiatt nem akarok rossz irányba elindulni." - mondta. "Csak ésszerű akarok lenni abban, amit csinálok. Szoktam irogatni és játszani, de jelen pillanatban ez minden, amire szükségem van."

Badgley kollégái viszont nem olyan vonakodóak, hogy zenei pályába kezdjenek. Momsen nemrégiben nyilatkozta az MTV News-nak, hogy a 'rock and roll' táplálja a lelkét, és Meester együtt dolgozott a Cobra Starship-pel egy dal erejéig.

Vajon pontosan mit gondolhat a színész kollégái zenéiről? Badgley mesélte, hogy Ed Westwick zenekarának dalait meghallgatta, amikor forgatni kezdték a sorozatot. Ezenkívül hozzátette, hogy még nem hallotta Meester és Momsen dalait, de szerinte mindketten sikeresek lesznek zenei iparban.

"Még nem hallottam Taylor dalait, de jelenleg elég tűrhető." mondta a sorozatbeli húgáról. "A legjobbakat kívánom nekik. Szerintem tök jó, hogy ezzel foglalkoznak."

Már mindenki tudja, hogy Chace Crawford szerepet kapott a 'Footloose'-ban, és Badgley szerint Crawford-nak nem lesz semmi gondja azzal, hogy a jófiú (Nate Archibald) után egy rosszfiú (Ren McCormack) bőrébe kell bújnia.

"Szerintem Chace egy igazi 'gumiláb'." - nevetett Badgley. "Nagyszerű lesz."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése