szombat, július 18, 2009

Josh Swartz - Rövid Interjú


Mint a legtöbb szülő, magában tartja a gyereke nevét a megszületéséig. Így tett Josh Schwartz is. „Nem akarok vészmadár lenni” – meséli Josh – „Nem szeretnék semmit mondani, arról, hogy most épp mi történik.”
Mesélt arról, hogy mennyire izgatott a közelgő testvérsorozat miatt, ami Lily-ről fog szólni, és aminek persze még nem tudjuk a nevét. De Josh nem csak erről beszélt, hanem új web sorozatáról, a Rockville-ről is ejtett néhány szót. (A Rockville egy rock klubról szól, amit a ’thewb.com’-on lehet nézni) – Csak a Gossip Girl-lel kapcsolatos kérdések kerültek fel, de ha valakit érdekel a Rockville-lel, vagy a Chuck-kal kapcsolatos válasza, szóljon és azt is felrakom!

- És a stáb? A Veronica Mars-ból ismert Ryan Hansen roppant vicces ebben.
- Igen, ő tényleg nagyon vidám. Csak ez után a szerep után ajánlottam fel neki a Gossip Girl testvérsorozatában a szerepet. Az egész stáb nagyszerű.

- Ha már itt tartunk, mi a helyzet a Gossip Girl testvérsorozatával?
- Most fejeztük be azt a részt, ami az eredeti sorozatban is adásba kerül. Nagyon izgatott vagyok. Brittany Snow nagyon jó.


- A történet megmutatja majd a Lily – Rufus – Alison kapcsolatot? Vagy tudni fogunk valamit Serena apjáról?

- Nem, egyelőre Lily-ről és Carol-ról fog szólni. Brittany és Krysten Ritter között már most nagyon jó a kapcsolat, valamint ott van még Andrew McCarthy, aki az apjukat fogja alakítani, ami csodás. Továbbá itt van még a No Doubt is, akik a Pilotban fogják előadni a ’ Stand and Deliver’ c. számukat. Turnézni indulnak, de nincs új albumuk, ez az egyetlen új szám, és ezt a sorozatban fogják előadni. Már mindenki nagyon várja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése