szombat, július 18, 2009

Chace - Footloose


Chace Crawford készen áll, hogy átvegye Kevin Bacon helyét, hiszen jövő márciusban kezdik forgatni a Paramount filmstúdió 1984-es filmklasszikusát, a Footlooset.

A 23 éves 'Gossip Girl'-ből ismert sztár Zac Efron-tól vette át a szerepet. "Ismerem Zac-et, és nagyon jó barátok vagyunk." - mondja Crawford. "A lehető legjobbat választotta a karrierje érdekében, nekem pedig a legjobbat kell majd teljesítenem."

Valójában Crawford még meg sem született, amikor a Footloose ment a mozikban. Crawford egy durva meghallgatás után kapta meg a szerepet, ahol táncolnia és énekelnie kellett a producerek, Craig Zadan, Neil Meron (Hairspray) és a rendező, Kenny Ortega (High School Musical) előtt.

"Olyan volt, mintha a világ legkérlelhetetlenebb feladatát kellett volna megoldanom." - mondja Crawford.

"Nagyon magabiztosan sétáltam ki a meghallgatásról." Zadan szerint volt is oka rá: "A meghallgatás végén mindannyian egymásra néztük, majd megszólaltunk, hogy <ő kell nekünk!>"

Crawford hamarosan táncolhat a filmbeli partnerével, hiszen a Paramount szóvívője megerősítette, hogy a "Dancing With the Stars"-ban szerepelt, Julianne Hough meghallgatására ezen a héten kerül sor. Hough mostanában nagyon sikeres, talán ez előnyévé válik. Meron pedig kijelentette, hogy a női főszereplőnek sokkat többet kell énekelnie a filmben.

A Footloose helyszíne egy olyan város lesz, mint az eredeti változatban, és lehetséges, hogy az eredeti stáb felbukkan egy rövid szerepre.

Ezenkívül felcsendülnek majd ismerős dallamak is, mint például a főcímdal. "A film slágereit újra hallhatjuk majd." - mondja Zadan, aki producere volt az 1984-es változatnak is. "Lesznek új dalok, amiket új zeneszerzők írnak, és azok lesznek a betétdalok." - magyarázza Meron.

Talán amit a filmben nem fogunk látni, az a kidolgozottabb koreográfia. "Nem tudom, hogy a tornaterem jelenetet leforgatjuk-e." - mondja Crawford, aki egy szigorú edzéstervet hamarosan elkezd. "Szeretek táncolni, de nem vagyok egy táncos." - ismerte el. "Hamarosan el kellene kezdenem nyújtani."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése