szombat, július 18, 2009

Penn - Easy A Interjú


Természetes, hogy mindenki "A" osztályzatot szeretne kapni. Nos, a filmkészítés talán nem olyan könnyű a jövő évi középiskolásokról szóló vígjáték stábjának, melynek címe "Easy A"
Néhány nappal ezelőtt a TeenHollywood ellátogatott Ojaiba (California), a forgatások színhelyére, amely egy valódi középiskola. Itt találkoztak Emma Stonenal (A meztelen dobos), Penn Badgleyvel (Gossip Girl) és Amanda Bynessal (Hajlakk). A forgatás erejéig mindannyian visszatérnek az iskolapadba, keményen dolgoznak, hogy elkészüljenek a viccesebbnél viccesebb jelenetek.

A film valamilyen módon kapcsolódik Nathaniel Hawthorne "The Scarlet Letter" (A skarlát betű) c. könyvéhez, de azért nem egészen pontosan. A hasonlóság csupán az időtlen igazság, amely hozzájárul, hogy a pletykák megsemmisítség az adott személy hírnevét.

Leültünk néhány székre a rendezői monitor mögött, és a forgatást saját szemünkkel nézhettük, de persze a képernyőn is láttuk. Volt lehetőségünk megragadni az alkalmat, hogy beszélgessünk Amanda-val, Penn-nel és Emma-val!

Itt jön az imádnivaló Penn Badgley, aki épp a szendvicsét mammogja. Leül mellénk, amint Amanda lelép, hogy megcsinálják a frizuráját.
Korábban Penn elesett a forgatásokon, de biztosított róla, hogy jól van. De a Gossip Girl sztárja mesélt nekünk egy másik forgatáson történt néhány kellemetlen helyzetről.

TeenHollywood: Szóval akkor volt már más kényelmetlen élményed forgatás közben?
Penn:
Igen. Az is egy Screen Gems produkció volt. Tavaly forgattam, és idén októberben kerül mozikba. A film címe "The Stepfather". Három éjszakát töltöttünk egy háztetőn harminc fokos melegben. Csak egy póló volt rajtam, és ekkor elkezdett szakadni az eső, ami természetesen nem volt igazi. Nagyon hidegnek kellett lennie az esőnek, mert ha melegebb lett volna, mint a levegő, akkor gőzölögtünk volna. Úgyhogy fagyos volt a víz. Csoda, hogy nem betegedtem meg.
TeenHollywood: Meséld el, mikor szenvedtél a szakmád miatt.
Penn: Intenzív időszak volt, amikor egyidőben forgattuk a Gossip Girl-el, és ide-oda kellett repülnöm. Nem volt kaszkadőröm, és ez a a szerep sok fizikai erőt igényelt. Azt hiszem, ez a film is.
TeenHollywood: Mindenkinek feltesszük ezt a kérdést. Van szokásos középiskolai élményed?
Penn:
Nem igazán. Korán érettségiztem, 13 éves voltam.

TeenHollywood: Hűha! Akkor te ilyen profi kölyök vagy!
Penn:
Lenyűgözőbbnek hangzik, mint amilyen valójában. 14 éves koromban kezdtem a főiskolát. Szóval, 14-17 éves koromig a Santa Monica College-ra jártam.

TeenHollywood: Akkor ezért nem tudsz élményeket említeni a középiskolából?
Penn:
Nem, mindenki tud. Egyszer mindenki tinédzser, ami nem csak a középiskoláról szól.

Ez után visszahívták forgatni. Később leültünk Emma Stone-nal, akit elég provokatív ruhába öltöztettek. (Erről később olvashattok majd.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése