péntek, július 31, 2009

Footloose


Chace beszámol az új sorozatbeli szerelméről és a Footloose-ról! Amikor a nézők utoljára látták Nate Archibaldot (Chace Crawford) a Gossip Girl évadzáró részében, Európába készült exbarátnőjével, Vanessa Abrams-sal (Jessica Szohr), miután ismét szakítottak Blair Waldorffal (Leighton Meester). De a színész azt mondta csütörtökön az Access Hollywood-nak, hogy idén ősszel egy új szerelem vár rá.
„Egy gyönyörű déli lány” – mondja Chace új szerelméről, akit a „Privileged” sztárja, Joanna Garcia alakít majd. „Ellenkező családi háttérrel rendelkeznek, úgyhogy rejtegetik a kapcsolatukat. Joanna Garcia nagyon kedves, nagyon jól érezzük magunkat.”

A Gossip Girl szeptember 14-én kerül ismét képernyőre a The CW-n, de a rajongóknak picit várniuk kell, hogy a mozivásznon láthassák Chace táncmozdulatait a Footloose új verziójában.

„Elég intenzív” – mesél az edzésről Chace. „Nem a tornagyakorlat a sok. Kicsit sportos vagyok, úgyhogy megengedik, hogy valami újat alkossak.”

Az eredeti Footloose-ban Kevin Bacon volt a főszereplő, aki nem is olyan rég azt mesélte az Access Hollywoodnak, hogy nagyon várja, hogy Chace átvegye a tánccipőt, amiről a fiatal színész azt gondolja, hogy „mennyire jó”.

Azért még ne várjátok el tőle, hogy hamarosan előrukkol valamiféle táncmozdulattal bármelyik klubban is.
„A rendező, Kenny Ortega azt mondta, hogy „készüljetek el, kimegyünk bulizni!” – ez az egyetlen dolog, amit én nem tudok megtenni… ilyenfajta pasi lenni egy diszkóban” meséli Chace.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése