vasárnap, július 19, 2009

Gossip Girl - 3. évad


Amíg nem voltam itthon megjelent egy-két hosszabb cikk, amiket most fogunk pótolni. Szóval nézzük.
A people.com oldalon lehetett olvasni, hogy két Gossip Girl sztár nyilatkozott a sorozat 3. évadjáról. „Ez az évad mindenki életében egy új fejezet” – meséli Jessica Szohr, aki a sorozatban Vanessa Abrams-t alakítja – „Egyetemekre megyünk, dolgozunk. Sok vendégszereplő lesz, valamint új kapcsolatokat is láthatunk.”


Két vendégszereplő kilététét megtudhattuk. Az egyik Hilary Duff, míg a másik a The CW volt sorozatának a Privileged-nek a főszereplője, Joanna Garcia. Joanna Chace új barátnőjét fogja alakítani, aki egy texasi előkelőség.

„Egy afféle Rómeó és Júlia szerelmi kapcsolatunk van” – mesélte Joanna a Peolpe-nek. Amíg a sorozatban új kapcsolatok születnek, addig a valós párkapcsolatok (Blake Lively és Penn Badgley, Jessica Szohr és Ed Westwick) még jobban összekovácsolják a csapatot. Garcia továbbá a fogadtatásáról is beszélt.

„Nagyon ideges voltam” – meséli – „De nagyon vendégszeretőek és kedvesek voltak. Elhitetik az emberrel, hogy New York nem is olyan nagyváros.”

Viszont a képernyőn nem minden olyan kedves, hiszen Jessica elárulta, hogy sok meglepetés lesz a sorozatban.
„Valakivel végeznek, azt viszont nem az, akit mondtak” – tárja fel Szohr – „Sok dráma és őrült dolog várható.”

Másik őrült dolog: A rajongók, akik lármásak, hogy futó pillantást kapjanak a forgatásból New Yorkban.
„Bolondság! Nem tudom, hogy mi történt, amíg szüneten voltunk. De amikor visszajöttünk, egyikünk sem látott még ilyet. De ez jó dolog.”

1 megjegyzés:

  1. HELLO! A BG-T NEM ADJÁK KI KÖNYVBEN TOVÁBB. LÁTOM TÉGED IS ÉRDEKEL, LEGALÁBBIS A HONLAPODBÓL EZT SZŰRTEM LE. NAGYON IGÉNYES ÉS ÉRDEKES :) ÖRÜLÖK EZZEL FOGLALKOZOL. ÉN TOVÁBB ÍRTAM A TÖRTÉNETET, HA MÁR NEM LESZ TÖBB BG :) NÉZZ BE, ÍRJ MEGJEGYZÉST. XOXO: SZIVÁRVÁNY
    WWW.BADGIRLFANFICTION.BLOGSPOT.COM

    VálaszTörlés