szombat, július 18, 2009

The CW - 2009/2010-es tervek


következő cikk nem feltétlenül kapcsolódik a Gossip Girl-höz, de érdemes elolvasni, hogy mi várható a The CW csatornán a 2009/2010-es szezonban! Ha a tévénézés módszereit egy vacsorához hasonlítanánk, akkor a készülék lenne maga a steak, vagy a sült csirke. (Vagy talán a pulyka.)

A zöldségek, a burgonyapüré és a desszert (közvetlen tévénézés, a tvműsorok megvitatása a barátokkal közösségi oldalakon keresztül, mint például a Facebook és a Twitter) is a fogás egyre jelentősebb részévé válik.


Ez az új megközelítése, ahogy a tv-t fogyasztják az emberek. Ez a vita tárgya néhány hete New York-ban. Az esemény abból ered, hogy a televíziók reklámjaikat még az új évad kezdete előtt értékesíteni akarják.


A CW tévécsatorna sem hagyta ki a promóciós kampányt a 2009-10-es évadra annak érdekében, hogy megváltozzon a tévénézők szokásai. A kampány megnevezése: "A tv, hogy beszéljünk róla." Egy mondat, mely talán megváltoztatja a hirdedéseket, melyek tartalmazzák "a tv, hogy blogoljunk róla", "a tv, hogy beszélgessünk róla", "a tv, hogy csevegjünk róla".

"Az emberek nagy része akár az interneten, akár telefonon beszélgetnek a televízióról." - mondta Rick Haskins, a CW egyik vezetője.

A kampány témája is megmutatja, ahogy a sikeres CW produkciókat már biztos láthatjuk a következő évadban, mint például a "Gossip Girl"-t. Ezek a sorozatok már most előidéznek egyfajta zsongást szinte bármelyik műsor miatt - még ha nem is ezek azok, amelyek vonzzák a hatalmas közönséget.

"A kampány fejlesztése érdekében, múlt ősszel kutatókat küldtünk néhány St. Louis-i, Kensas-i otthonba." - jelentette ki Mr. Haskins.

"Meglepő volt számomra." - emlékezett vissza, ahogy elmesélt egy vicces történetet: "Két emberrel találkoztam egy buszon, akik valószínűleg nézték a "Gossip Girl"-t, és egymással sms-eztek a sorozatról. Mondtam nekik, hogy egymás mellett ülnek. És aztán megszólaltak, hogy "

Ez a kampány két ügynökség segítségével jött létre a CW-nál. A reklámokat szeptemberben láthatjuk, és ezekben megjelennek majd az olyan visszatérő sorozatok, mint például a "Gossip Girl", "One Tree Hill", "90210", "Supernatural", vagy akár "The Beautiful Life"-t is láthatjuk, amely majd szeptemberben kezdődik.

A CW olyan sorozatairól ismert, amelyekben fiatalok szerepelnek, és ezek inkább a lányok körében népszerűek. Ezek a sorozatok az előző évadhoz hasonló eseményeket ígérnek.

A CW csatornán a következő évtől három új műsort láthatunk. Az egyik "The Beautiful Life", amely New York-i modellekről szól, a másik pedig a "The Vampire Diaries", amely egy hasonló elnevezésű regényen alapuló történet, ami két halhatatlan testvérről szól. Ezeken kívül láthatjuk még a 90-es évek szexuális töltető "Melrose Place" című sorozat újjászületését.

A "Melrose Place" és a "90210" kedden, a "The Beautiful Life" és a visszatérő valóságshow, az "America’s Next Top Model" pedig szerdán lesz műsoron.

A vámpírok csütörtökön következnek a "Supernatural" kíséretében; a "Smallville"-t pedig csütörtök helyett pénteken láthatjuk.

A CW produkciók közül láthatjuk majd a "Gossip Girl"-t is, - amely New York egyik magániskolájának diákjairól szól - hiszen a sorozat ősszel megkezdi a harmadik évadot. A "Privileged", amely csak egy évad erejéig tartott, megszűnik.

A megújuló "Melrose Place", - ami eredetileg a Fox csatorna "Beverly 9010" spin off sorozata volt - producere Todd Slavkin és Darren Swimmer, akik a "Smallville"producerei.

Hasonlóan az eredetihez, az új verzió középpontjában is versengő fiatalok állnak, akik felvágós lakásban élnek, azonban eltérő lesz a titokzatos gyilkossági szál.

A "Vampire Diaries" megkísérli az emberekből ugyanazt a vámpírőrületet kiváltani, amit a "Twilight" és az HBO-n futó "True Blood" című sorozat. A forgatókönyvíró Kevin Williamson lesz, a Dawson és a haverok alkotója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése